Τι έγινε όταν ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε στον πατέρα του να συνοδεύσει την Μέγκαν στην εκκλησία

Τι έγινε όταν ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε στον πατέρα του να συνοδεύσει την Μέγκαν στην εκκλησία Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα του που προσφέρθηκε να συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία την ημέρα του γάμου τους, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από την κίνηση. 

Λίγες ημέρες πριν τον γάμο, ανακοινώθηκε από το Παλάτι πως ο πατέρας της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ, δεν θα μπορέσει να παραστεί και να την συνοδεύσει, επειδή είχε ένα πρόβλημα στην καρδιά. Τότε ζητήθηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο να την συνοδεύσει αυτός, κάτι που σύμφωνα με όσα λέει ο πρίγκιπας Χάρι, ο πατέρας του δέχθηκε με μεγάλη χαρά. 

Σύμφωνα με το νέο ντοκιμαντέρ «Prince, Son and Heir: Charles at 70» του BBC One, ο πρίγκιπας Κάρολος αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση του γιου του, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. 

 

«Του το ζήτησα και νομίζω πως το περίμενε κιόλας, αμέσως είπε, "Ναι, φυσικά, θα κάνω ό,τιδήποτε χρειάζεται η Μέγκαν κι είμαι εδώ για να σε στηρίξω», αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ ο πρίγκιπας Χάρι. «Για εκείνος ήταν μια φανταστική ευκαιρία να βγει μπροστά και να παρέχει αυτή την υποστήριξη. Είναι ο πατέρας μας οπότε εννοείται πως θα είναι εκεί για εμάς», προσθέτει.

Σε κάποια στιγμή του γάμου, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να λέει ψιθυριστά «Ευχαριστώ» στον πατέρα του. «Επειδή είναι ο πατέρας μου δεν σημαίνει πως απλώς συμπεριφερόμουν τύπου, "Εντάξει, αυτό ήταν, αναλαμβάνω εγώ από εδώ και πέρα"», εξηγεί σχετικά ο Χάρι.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

14ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Πολιτισμός / Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με εξαιρετικές ταινίες και υπαίθριες προβολές σε όλη την πόλη

Τσάι στη Σαχάρα, Zodiac, 12 Πίθηκοι, The Truman Show, Η Νύχτα του Κυνηγού, Moonstruck, μια ολονυχτία τρόμου, ένα full moon sleepover, αλλά και Ντελόν, Τριφό, Κασσαβέτης, Ντε Πάλμα: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ.
NEWSROOM
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Η αγαπημένη εβδομάδα θερινών προβολών επιστρέφει και φέτος στη Ριβιέρα των Εξαρχείων με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν χρόνια να παιχτούν στη μεγάλη οθόνη.
NEWSROOM
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM