Τέσσερις γενιές βασιλικής οικογένειας μαζί: Ελισάβετ, Κάρολος, Ουίλιαμ και Τζορτζ φτιάχνουν πουτίγκα

Τέσσερις γενιές βασιλικής οικογένειας μαζί: Ελισάβετ, Κάρολος, Ουίλιαμ και Τζορτζ φτιάχνουν πουτίγκα Facebook Twitter
0

Τέσσερις γενιές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν μαζί για να βοηθήσουν στην προετοιμασία της χριστουγεννιάτικης πουτίγκας.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που δείχνουν την βασίλισσα Ελισάβετ, τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο, τον εγγονό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον δισέγγονό της, πρίγκιπα Τζορτζ να ετοιμάζουν χριστουγεννιάτικες πουτίγκες, που παραδοσιακά φέρνουν καλή τύχη, προκειμένου να στηρίξουν μία νέα πρωτοβουλία της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μεταξύ άλλων τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να γελούν κοιτάζοντας τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ που ανακατεύει το μείγμα της πουτίγκας, υπό το βλέμμα της βασίλισσας. 

Σε άλλη φωτογραφία, που τραβήχτηκε επίσης στην μουσική αίθουσα του παλατιού, ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται σαν να δίνει συμβουλές στον εγγονό του, Τζορτζ, σχετικά με τα υλικά της πουτίγκας, ενώ σε μια τρίτη όλοι μαζί γελούν με τον 6χρονο Τζορτζ και τις μαγειρικές του ικανότητες.

Η ομαδική τους δραστηριότητα μαγνητοσκοπήθηκε επίσης και αποσπάσματα θα συμπεριληφθούν στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο μείγμα της πουτίγκας πουτίγκα κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας έβαλε από ένα αναμνηστικό φλουρί, ενώ αυτή την φορά, δημιουργήθηκε μια νέα συνταγή, με την βασιλική οικογένεια να προσθέτει παπαρουνόσπορους, ως ένα σύμβολο μνήμης του φιλανθρωπικού οργανισμού.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία «Together at Christmas» έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βοήθεια στις ένοπλες δυνάμεις και τις κοινότητες των βετεράνων, στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Η βασιλική οικογένεια περνά συνήθως τα Χριστούγεννα στο Sandringham, την εξοχική κατοικία της βασίλισσας στο Νόρφολκ, περίπου 100 μίλια βόρεια του Λονδίνου. Ωστόσο φέτος οι οικογενειακές διακοπές σημαδεύονται από μια ηχηρή απουσία, αυτή των πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ και τους γιους του, Άρτσι, που αποφάσισαν να περάσουν τις γιορτές με την μητέρα της Δούκισσας του Σάσεξ. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όποτε θελήσεις να κάνουμε έρωτα, απλώς πες το»: Η ιστορία αγάπης του Πίτερ Χούτζαρ και του Πολ Θεκ

Πολιτισμός / «Όποτε θελήσεις να κάνουμε έρωτα, απλώς πες το»: Η ιστορία αγάπης του Πίτερ Χούτζαρ και του Πολ Θεκ

Η νέα διπλή βιογραφία του Andrew Durbin φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον φωτογράφο Πίτερ Χούτζαρ και τον καλλιτέχνη Πολ Θεκ, δύο μορφές της νεοϋρκέζικης πρωτοπορίας που έζησαν, δημιούργησαν και αγάπησαν στη σκιά μιας εποχής που διαλύθηκε από το AIDS.
THE LIFO TEAM
Στο Coachella η Σαμπρίνα ανέβηκε για να γίνει μύθος και ο Μπίμπερ για να μείνει μόνος με το όνομά του

Πολιτισμός / Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ και ο Τζάστιν Μπίμπερ έδειξαν στο Coachella δύο πρόσωπα της ποπ

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ πήγε στο Coachella για να φτιάξει τον μύθο της. Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέβηκε στη σκηνή σχεδόν μόνο με το παρελθόν του. Κι έτσι, μέσα σε δύο νύχτες, το φεστιβάλ έδειξε δύο διαφορετικές ηλικίες της ποπ.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Γιατί η Νίνα Σιμόν ακούγεται ακόμη σαν απειλή

Πολιτισμός / Γιατί η Νίνα Σιμόν ακούγεται ακόμη σαν απειλή

Με αφορμή την 60ή επέτειο του I Put a Spell on You και τις νέες κυκλοφορίες που ξαναφέρνουν τη Νίνα Σιμόν στο προσκήνιο, αξίζει να θυμηθούμε ότι δεν ήταν απλώς μια μεγάλη φωνή της τζαζ, της σόουλ ή του τραγουδιού διαμαρτυρίας. Ηταν η καλλιτέχνις που έκανε την αλήθεια να ακούγεται πιο επικίνδυνη από κάθε πόζα, και γι' αυτό η παρουσία της παραμένει ανήσυχα ζωντανή.
THE LIFO TEAM
Γιατί η ομορφιά χρειάζεται πάντα έναν «άσχημο» για να υπάρξει;

Πολιτισμός / Γιατί η ομορφιά χρειάζεται πάντα έναν «άσχημο» για να υπάρξει;

Η έκθεση Bellezza e Bruttezza στο Bozar των Βρυξελλών, που παρουσιάζεται έως τις 14 Ιουνίου, δείχνει ότι η δυτική ιδέα του ωραίου δεν γεννήθηκε μόνη της. Χτίστηκε απέναντι στο γήρας, τη γελοιότητα, την παραμόρφωση και το σώμα που θεωρήθηκε «λάθος». Κι έτσι μια μεγάλη έκθεση για την Αναγέννηση μιλά τελικά και για το βλέμμα που κουβαλάμε ακόμη.
THE LIFO TEAM
Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ ετοιμάζει μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα

Πολιτισμός / Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ ετοιμάζει μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω σε νέο μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα από το Λούβρο, τη διάσημη υπόθεση που μετέτρεψε τον πίνακα σε παγκόσμιο φαινόμενο
THE LIFO TEAM
Λίνα Μενδώνη: Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου

«Ο συνολικός επανασχεδιασμός των εκθέσεων των δύο Μουσείων, βάσει και της επέκτασης-αναβάθμισης του κτηριακού συγκροτήματος θα αποδώσει ένα σύγχρονο μουσείο παγκόσμιας εμβέλειας», τόνισε η υπουργός, Λίνα Μενδώνη
THE LIFO TEAM
Το ACID των Καννών ανακοίνωσε 9 «τολμηρές» ταινίες – με δύο σκηνοθέτες από το Ιράν

Πολιτισμός / Το ACID των Καννών ανακοίνωσε 9 «τολμηρές» ταινίες – με δύο σκηνοθέτες από το Ιράν

Η παράλληλη ενότητα των Καννών που έχει ταυτιστεί με την ανάδειξη νέων δημιουργών ανακοίνωσε το φετινό της πρόγραμμα με εννέα ταινίες από το Ιράν, την Ελβετία και τη Γαλλία. Το ACID επιμένει και φέτος σε πιο τολμηρές και λιγότερο προβλέψιμες επιλογές.
THE LIFO TEAM
Ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Χοακίν Φίνιξ ανάμεσα στους 1.000 καλλιτέχνες που αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount–Warner

Πολιτισμός / 1.000 καλλιτέχνες αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount–Warner

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και παραγωγοί του Χόλιγουντ υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή κατά της συγχώνευσης Paramount και Warner Bros. Discovery, λέγοντας ότι το deal θα κάνει τη βιομηχανία πιο κλειστή και πιο ασφυκτική για δημιουργούς και εργαζομένους.
THE LIFO TEAM
Η Μπιόρκ ξεκαθαρίζει το τοπίο: το νέο άλμπουμ της έρχεται το 2027

Πολιτισμός / Η Μπιόρκ ξεκαθαρίζει το τοπίο: το νέο άλμπουμ της έρχεται το 2027

Η Μπιόρκ διέψευσε ότι το echolalia είναι ο τίτλος του επόμενου δίσκου της και εξήγησε ότι πρόκειται για το όνομα της νέας της έκθεσης στην Εθνική Πινακοθήκη της Ισλανδίας. Εκεί θα παρουσιαστεί μια εκδοχή νέου τραγουδιού, ενώ το ολοκληρωμένο άλμπουμ αναμένεται το 2027.
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΙΝΟ ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ

Πολιτισμός / Ο Γκουαντανίνο υπερασπίζεται τον Σαλαμέ: «Πώς μπορεί ένα σχόλιο να εξελιχθεί σε παγκόσμια αντιπαράθεση;»

Ο Ιταλός σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών υπερασπίστηκε τον νεαρό ηθοποιό αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για την όπερα και το μπαλέτο που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις
THE LIFO TEAM