Tekashi69: Η Cardi B ήταν μέλος συμμορίας - Τι απαντά η ράπερ

Tekashi69: Η Cardi B ήταν μέλος συμμορίας - Τι απαντά η ράπερ Facebook Twitter
0

Απάντηση στον ράπερ Tekashi69 έδωσε η Cardi B αφού την κατηγόρησε ότι ήταν μέλος της συμμορίας «Nine Trey Gangsta Bloods».


Ο Tekashi69, ή Ντάνιελ Χερνάντεζ όπως είναι το πραγματικό του όνομα, καταθέτει αυτή την περίοδο εναντίον δύο μελών της συμμορίας «Nine Trey» – τους Anthony «Harvey» Ellison και Aliermiah «Nuke» Mack – στην οποία ανήκε και ο ίδιος. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες αδικημάτων που συνδέονται με όπλα και εκβιασμούς.


Κατά τη δικαστική διαδικασία της Πέμπτης, ζητήθηκε από τον 23χρονο ράπερ να κατονομάσει μέλη της συμμορίας που ανήκε, στο πλαίσιο ενός συμβιβασμού προκειμένου να μειωθεί η ποινή του. Ο Χερνάντεζ κατέθεσε ότι η ράπερ από το Μπρούκλιν, Cardi B, είχε σχέση με την συμμορία. Τόσο η ίδια όμως όσο και ο εκπρόσωπός της αρνήθηκαν την κατηγορία. Σε ένα tweet το οποίο διέγραψε μετά, η Cardi έγραψε ότι ουδέποτε υπήρξε μέλος της εν λόγω συμμορίας ούτε είχε οποιαδήποτε σχέση μαζί τους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Cardi B, είχε μιλήσει για τις σχέσεις που είχε με μία συμμορία. Όπως είπε ,«όταν ήμουν 16 χρονών συνήθιζα να κάνω παρέα με πολλά μέλη των "Bloods"». Στην ίδια συνέντευξη αναφέρει «έβγαινα με τα φιλαράκια μου και μου έλεγαν ότι "το έχω" και ότι πρέπει να γίνω μέλος των "Bloods". Και ναι το έκανα».


Ωστόσο οι «Bloods» στους οποίους αναφερόταν η Cardi B ήταν οι «Brim Bloods» και όχι η συμμορία των Nine Trey. Εκπρόσωπός της μιλώντας στα ΜΜΕ δήλωσε ότι ο ισχυρισμός του Χερνάντεζ ήταν αναληθής.

Ο Χερνάντεζ συνελήφθη το Νοέμβριο του 2018 . Αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης που κυμαινόταν μεταξύ 47 ετών μέχρι και ισόβια καθώς κατηγορήθηκε για εννέα ομοσπονδιακά αδικήματα που αφορούσαν διακίνηση ναρκωτικών, εκβιασμούς και όπλα. Μετά την απολογία του στους εισαγγελείς συμφώνησε να καταθέσει κατά μελών της συμμορίας στην οποία ανήκει. Ο ίδιος εξήγησε ότι ο ρόλος του στη συμμορία των «Bloods» ήταν να παράγει επιτυχίες και να στηρίζει οικονομικά τη συμμορία.


Πρόσθεσε ότι τα χρήματα που έβγαζε από τη ραπ δεν προοριζόντουσαν μόνο για προσωπική χρήση των μελών της συμμορίας αλλά και για την αγορά όπλων. Ως αντάλλαγμα ο ράπερ απολάμβανε την «καριέρα» του καθώς η συμμορία του προσέφερε προστασία. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν αποφάσισε να μπει σε συμβιβασμό προκειμένου να βοηθήσει την αμερικανική κυβέρνηση ή για να έχει μία πιο χαλαρή ποινή ο Hernandez απάντησε «λίγο κι από τα δύο».
Η δίκη συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από Ιndependent

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θεατρικό έργο του Μ. Μαλανδράκη, κήποι- καταφύγια στο ΕΜΣΤ, το Άβατον του Αγίου Όρους και ένα έργο με έμπνευση τον Αϊνστάιν

Πολιτισμός / Το θεατρικό έργο του Μ. Μαλανδράκη, κήποι- καταφύγια στο ΕΜΣΤ, το Άβατον του Αγίου Όρους και ένα έργο με έμπνευση τον Αϊνστάιν

Το θεατρικό έργο του Μ. Μαλανδράκη «Όνειρα γλυκά», μια σπονδυλωτή βραδιά αφιερωμένη στους κήπους-καταφύγια, το Άγιο όρος στο ντοκιμαντέρ της Ειρήνης Καραγιαννοπούλου και της Sandrine Cheyrol και ένα έργο βασισμένο στο βιβλίο του Alan Lightman «Τα Όνειρα του Αϊνστάιν».
NEWSROOM
Επιστροφή στον Πλανήτη Αράκις, queer ερωτικά τρίγωνα και Αμερικανίδες στα Μπολσόι από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / Επιστροφή στον Πλανήτη Αράκις, queer ερωτικά τρίγωνα και Αμερικανίδες στα Μπολσόι από αύριο στις αίθουσες

Το θεαματικό «Dune: Μέρος Δεύτερο», το πολυσυζητημένο «Passages» του Άιρα Σακς, η ήρεμη δύναμη του «Πάγου που Καίει» και η καλογυρισμένη «Πρίμα Μπαλαρίνα» ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Αναπαραστάσεις της αρρενωπότητας, τα τραγούδια της Σαββίνας και της Φένιας και μια θλιβερή ιστορία αγάπης

Πολιτισμός / Αναπαραστάσεις της αρρενωπότητας, τα τραγούδια της Σαβίνας και ο τρόπος που ερωτεύονταν κάποτε οι Αθηναίοι

Νέες παραστάσεις και μουσικές για τον Μάρτιο: Η Σαβίνα Γιαννάτου τραγουδά Χατζιδάκι, στο Από Μηχανής Θέατρο ανεβαίνει μια ψευδώς ρομαντική ιστορία αγάπης, μία ξεχωριστή ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη μας μεταφέρει σε μια Αθήνα όπου ακουγόντουσαν καντάδες.
NEWSROOM
Υπέφερε ο Ελ Γκρέκο από αστιγματισμό; Ένα ντιμπέιτ χωρίς λύση

Πολιτισμός / Υπέφερε ο Ελ Γκρέκο από αστιγματισμό;

Το 1914 προέκυψε μια θεωρία ότι ο λόγος για την χαρακτηριστική επιμηκυμένη προοπτική του δεν ήταν μια στυλιστική επιλογή, αλλά η πραγματικότητα του καλλιτέχνη που ζούσε με μια πάθηση των ματιών. Και από τότε μέχρι σήμερα υπάρχει ένα ντιμπέιτ μεταξύ των ειδικών.
NEWSROOM