Συνελήφθη για μέθη και διατάραξη της τάξης ο ηθοποιός Shia LaBeouf

Συνελήφθη για μέθη και διατάραξη της τάξης ο ηθοποιός Shia LaBeouf Facebook Twitter
1

Για μία ακόμη φορά ο Αμερικανός ηθοποιός Shia LaBeouf απασχολεί τα ΜΜΕ για όλους τους λάθους λόγους.

Ο 31χρονος αστέρας του Χόλιγουντ συνελήφθη χθες, Σάββατο, στην Τζόρτζια των ΗΠΑ με τις κατηγορίες της διατάραξης της τάξης και της μέθης σε δημόσιο χώρο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Σαβάνα- Σάτχαν, ο LaBeouf συνελήφθη αφού ζήτησε ένα τσιγάρο από έναν περαστικό.

«Όταν ο κ. LaBeouf δεν πήρε το τσιγάρο που είχε ζητήσει, εξοργίστηκε και άρχισε να συμπεριφέρεται απρεπώς και να χρησιμοποιεί ακατάλληλο λεξιλόγιο ενώπιον των γυναικών και των παιδιών που ήταν παρόντες», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Όταν ένας αστυνομικός του ζήτησε να απομακρυνθεί, ο Αμερικανός ηθοποιός κινήθηκε επιθετικά εναντίον του και όταν προσπάθησε να τον συλλάβει ο LaBeouf έτρεξε να αναζητήσει καταφύγιο στο λόμπι ενός ξενοδοχείου.

Τελικά συνελήφθη με τις κατηγορίες της διατάραξης της δημόσιας τάξης, της μέθης σε δημόσιο χώρο και της παρεμπόδισης του έργου της αστυνομίας και μεταφέρθηκε στο κρατητήριο.

Ο 31χρονος LaBeouf βρισκόταν στη Σαβάνα για τα γυρίσματα της ταινίας «The Peanut Butter Falcon».

Αυτή είναι η τελευταία σύλληψη του νεαρού ηθοποιού.

Τον Ιανουάριο συνελήφθη έπειτα από μια αντιπαράθεση με την αστυνομία έξω από μουσείο της Νέας Υόρκης όπου τραγουδούσε «He will not divide us» (δεν θα μας διχάσει) στη διάρκεια της απευθείας αναμετάδοσης μιας διαδήλωσης κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Το 2014 συνελήφθη ξανά επειδή διέκοψε μια παράσταση του μιούζικαλ «Cabaret» στο Μπρόντγουεϊ.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Ο κορυφαίος Γαλλο-Λιβανέζος καλλιτεχνικός διευθυντής, επιμελητής και σκηνοθέτης υπήρξε απόλυτα αφοσιωμένος στην τέχνη του και άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο της όπερας, της μουσικής και του θεάτρου.
LIFO NEWSROOM
Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Πολιτισμός / Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Στη δραματουργική και σκηνοθετική προσέγγιση της «Ανδρομάχης» από τη Μαρία Πρωτόπαππα, η Ερμιόνη και η Ανδρομάχη αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη των χωρών τους, ενώ ο Μενέλαος και ο Πηλέας την πολιτική και την εξουσία
LIFO NEWSROOM
Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM