Συνελήφθη για μέθη και διατάραξη της τάξης ο ηθοποιός Shia LaBeouf

Συνελήφθη για μέθη και διατάραξη της τάξης ο ηθοποιός Shia LaBeouf Facebook Twitter
1

Για μία ακόμη φορά ο Αμερικανός ηθοποιός Shia LaBeouf απασχολεί τα ΜΜΕ για όλους τους λάθους λόγους.

Ο 31χρονος αστέρας του Χόλιγουντ συνελήφθη χθες, Σάββατο, στην Τζόρτζια των ΗΠΑ με τις κατηγορίες της διατάραξης της τάξης και της μέθης σε δημόσιο χώρο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Σαβάνα- Σάτχαν, ο LaBeouf συνελήφθη αφού ζήτησε ένα τσιγάρο από έναν περαστικό.

«Όταν ο κ. LaBeouf δεν πήρε το τσιγάρο που είχε ζητήσει, εξοργίστηκε και άρχισε να συμπεριφέρεται απρεπώς και να χρησιμοποιεί ακατάλληλο λεξιλόγιο ενώπιον των γυναικών και των παιδιών που ήταν παρόντες», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Όταν ένας αστυνομικός του ζήτησε να απομακρυνθεί, ο Αμερικανός ηθοποιός κινήθηκε επιθετικά εναντίον του και όταν προσπάθησε να τον συλλάβει ο LaBeouf έτρεξε να αναζητήσει καταφύγιο στο λόμπι ενός ξενοδοχείου.

Τελικά συνελήφθη με τις κατηγορίες της διατάραξης της δημόσιας τάξης, της μέθης σε δημόσιο χώρο και της παρεμπόδισης του έργου της αστυνομίας και μεταφέρθηκε στο κρατητήριο.

Ο 31χρονος LaBeouf βρισκόταν στη Σαβάνα για τα γυρίσματα της ταινίας «The Peanut Butter Falcon».

Αυτή είναι η τελευταία σύλληψη του νεαρού ηθοποιού.

Τον Ιανουάριο συνελήφθη έπειτα από μια αντιπαράθεση με την αστυνομία έξω από μουσείο της Νέας Υόρκης όπου τραγουδούσε «He will not divide us» (δεν θα μας διχάσει) στη διάρκεια της απευθείας αναμετάδοσης μιας διαδήλωσης κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Το 2014 συνελήφθη ξανά επειδή διέκοψε μια παράσταση του μιούζικαλ «Cabaret» στο Μπρόντγουεϊ.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM
Εβραίοι κληρονόμοι μηνύουν Ίδρυμα Γουλανδρή και Met για πίνακα του Βαν Γκογκ που λεηλάτησαν οι ναζί

Πολιτισμός / Εβραίοι κληρονόμοι μηνύουν Ίδρυμα Γουλανδρή και Met για πίνακα του Βαν Γκογκ που λεηλάτησαν οι ναζί

Ο πίνακας εκτίθεται σήμερα στο μουσείο του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στην Αθήνα - Οι κληρονόμοι ζητούν την επιστροφή του πίνακα και αποζημίωση αντίστοιχη με τη σημερινή αγοραία αξία του έργου
LIFO NEWSROOM