Το συγκινητικό βίντεο του Τομ Χάρντι για τον θάνατο του αγαπημένου του σκύλου Woody

Το συγκινητικό βίντεο του Τομ Χάρντι για τον θάνατο του αγαπημένου του σκύλου Woody Facebook Twitter
1

Ο Tom Hardy δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο στο blοg του για τον Woody, τον αγαπημένο του σκύλο, ο οποίος πέθανε μετά από μία σύντομη ασθένεια. 

Ο Βρετανός ηθοποιός είχε μαζέψει τον Woody από τους δρόμους της Ατλάντα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Lawless» και από εκείνη την ημέρα οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Συχνά, μάλιστα, τον έπαιρνε μαζί του στα πλατό των ταινιών και στις επίσημες πρεμιέρες.

Στο μακροσκελές, τρυφερό κείμενο που δημοσίευσε στο Tumblr, ο Hardy αποκάλυψε πως ο Woody πέθανε έπειτα από δύσκολη μάχη με την πολυμυοσίτιδα ενώ διηγήθηκε ακόμη και την πρώτη τους συνάντηση.

Μεταξύ άλλων, έγραψε: «Ο κόσμος ήταν ένα καλύτερο μέρος με αυτόν μέσα, αλλά και στο πλευρό μου... Στον καλύτερο φίλο που είχα ποτέ. Για μένα και την οικογένειά μου που τον αγαπούσε απερίγραπτα και την οποία αγαπούσε  και αυτός χωρίς αμφιβολία περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο. Ο Woody ήταν ο καλύτερος συνταξιδιώτης που θα μπορούσαμε να έχουμε ονειρευτεί. Οι ψυχές μας είναι συνδεδεμένες για πάντα».

«Ήταν μόνο έξι χρονών», συνέχισε ο Hardy. «Ήταν πολύ νέος για να μας αφήσει και είμαστε συντετριμμένοι από την απώλειά του. Είμαι ευγνώμων για την συντροφικότητά και την αγάπη του και μου δίνει κουράγιο να ξέρω ότι δεν υποφέρει πια».

«Σ' ευχαριστώ Woody που επέλεξες να βρεις εμάς. Θα σε αγαπάμε και θα είσαι μαζί μας για πάντα. Ποτέ δεν θα σε ξεχάσουμε. Το αγόρι σου, ο Tom. Σε αγαπώ περισσότερο απ' όσο μπορώ να περιγράψω με λέξεις. Μέχρι το φεγγάρι και πίσω πάλι, και ξανά. Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα».

Ο πρώτος σκύλος του Hardy, ο Max πέθανε αρκετά χρόνια πριν.

Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε το μήνυμά του, γράφοντας: «Τρέξε με τον Μαξ τώρα και τους αγγέλους. Θα σε δω όταν έρθω εκεί. Σε αγαπώ με όλο μου το είναι. Πάντα. Σ' ευχαριστώ για την αγάπη σου όμορφο αγόρι».

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια