Στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος - Επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι

Στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος - Επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας, ο 98χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, μεταφέρθηκε σήμερα στο νοσοκομείο, έγινε γνωστό από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Ο δούκας του Εδιμβούργου μετέβη από το Νόρφολκ σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ στο Λονδίνο για παρακολούθηση και θεραπεία σε σχέση με μια προϋπάρχουσα κατάσταση» επισημαίνει το παλάτι, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε. «Η εισαγωγή του έγινε ως προληπτικό μέτρο, έπειτα από τις συστάσεις του γιατρού του» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με μια πηγή από το παλάτι, δεν πρόκειται για μια επείγουσα εισαγωγή και ο πρίγκιπας μπόρεσε να περπατήσει στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος - Επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι Facebook Twitter

Ο Φίλιππος αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή τον Αύγουστο του 2017, αν και έκτοτε περιστασιακά παρίσταται σε επίσημες εκδηλώσεις.

Πέρασε τα Χριστούγεννα του 2011 στο νοσοκομείο, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση καθαρισμού αρτηρίας της καρδιάς και δεν κατάφερε να παραστεί στους εορτασμούς για τα 60 χρόνια της συζύγου του στον θρόνο το 2012, καθώς νοσηλευόταν με λοίμωξη στην ουροδόχο κύστη.

Φέτος τον Ιανουάριο, βγήκε αλώβητος από ένα ατύχημα με το Land Rover του, η οποία αναποδογύρισε έπειτα από σύγκρουση με ένα άλλο όχημα. Υποχρεώθηκε να παραδώσει το δίπλωμά του, αφού η αστυνομία του έκανε συστάσεις καθώς οδηγούσε χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας, δύο ημέρες αργότερα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ

Πολιτισμός / Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ισπανίας ψηφιοποιεί χειρόγραφες σημειώσεις του Λεονάρντο ντα Βίντσι

Τα πρωτότυπα χειρόγραφα του Λεονάρντο ντα Βίντσι προστέθηκαν στη συλλογή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ισπανίας το 1967. Έκτοτε για περισσότερα από 100 χρόνια κανείς δεν γνώριζε για την ύπαρξή τους
THE LIFO TEAM