Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη

Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης της Ντόρας Ντούμα, καλής φίλης της Μάρθας Καραγιάννη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το πρωί της Δευτέρας. Στην ανάρτησή της η κ. Ντούμα ανέφερε ότι η υγεία της ηθοποιού πάει καλύτερα.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε η Ντόρα Ντούμα.


Την είδηση επιβεβαιώνει και ο ηθοποιός Αντρέας Κουβελογιάννης μέσω ανάρτησής του στο Facebook.


Όπως έγραψε «Η ΜΑΡΘΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ... ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ * ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ...* ΜΙΑ συμπτωση που μας τάραξε,,, * Η ΜΑΡΘΑ εισηχθη σε ιδιωτική κλινική - για έναν έλεχγο υγείας...* Η Ντόρα είναι συνεχώς δίπλα της και μας καθησυχάζει... * ΔΕΝ μπορώ να ΑΓΝΟΉΣΩ την είδηση.,, * ΤΑ δυο μεγάλα αστέρια της χρυσής εποχής του Ελληνικού κινηματογράφου ο ΚΩΣΤΑΣ και η ΜΑΡΘΑ αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας...* ΟΙ ΕΥΧΕΣ σας μαζί τους...».


Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που για τους οποίους η 80χρονη ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ CRITICS CHOICE AWARDS

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Βραβεύτηκε στα Critics Choice Awards - Το πρώτο δημόσιο «σ' αγαπώ» στην Κάιλι Τζένερ

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, έκανε μια σπάνια και τρυφερή αναφορά στη σύντροφό του
THE LIFO TEAM
Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ