Κώστας Βουτσάς: «Βρίσκεται ακόμα σε καταστολή, δεν έχει επικοινωνία»

Κώστας Βουτσάς: «Βρίσκεται ακόμα σε καταστολή, δεν έχει επικοινωνία» Facebook Twitter
Τι ανέφερε η κόρη του Κώστα Βουτσά για την κατάσταση της υγείας του - EUROKINISSI
0

Σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Αττικόν» βρίσκεται για δεύτερη συνεχή εβδομάδα ο Κώστας Βουτσάς.

«Ο πατέρας μου είναι σε μια αργή, ως προς την εξέλιξη αλλά σταθερή κατάσταση. Βρίσκεται ακόμα σε καταστολή και δεν έχει επικοινωνία. Σιγά σιγά, όμως, την κόβουν την καταστολή», ανέφερε η κόρη του Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του OPEN, σημειώνοντας πως η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται αργά, αλλά σταθερά.

«Εμείς τον βλέπουμε, αλλά με έναν άνθρωπο σε καταστολή δεν μπορείς ουσιαστικά να επικοινωνήσεις μαζί του. Πηγαίνουμε αυτή τη λίγη ώρα που σου επιτρέπουν οι γιατροί να μπεις στην εντατική. Δεν είναι σε ένα δωμάτιο δηλαδή ώστε να μπορούμε να καθίσουμε πολύ ώρα μαζί του» πρόσθεσε.

Το απόγευμα της Παρασκευής 07/02, ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ