ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Στη φυλακή πέθανε ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Justin Timberlake και τους Backstreet Boys

Στη φυλακή πέθανε ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Justin Timberlake και τους Backstreet Boys Facebook Twitter
O Lou Pearlman στο κέντρο της φωτογραφίας
0

 

Στη φυλακή, καταδικασμένος σε 25 χρόνια για απάτη, πέθανε ο κυνηγός ταλέντων Lou Pearlman. Το όνομα και η φυσιογνωμία του μπορεί να μην έχουν τίποτα να πουν στο ευρύ κοινό και δη το φανατικό της ποπ μουσικής, όμως, ο 62χρονος που από την απόλυτη χλιδή πέθανε στο κελί του χθες, προκαλώντας θλίψη σε αρκετούς διάσημους της μουσικής βιομηχανίας, ήταν ο άνθρωπος που είχε ανακαλύψει τους *N Sync και τον Justin Timberlake, τους BackStreet Boys και αρκετά ακόμη νεανικά συγκροτήματα, με εκατομμύρια πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.

Ο Pearlman που θεωρείτο κάτι σαν Μίδας για τη μουσική βιομηχανία, το 2006 είχε εμπλακεί σε μία απάτη εκατομμυρίων εις βάρος χιλιάδων ανθρώπων και τραπεζών και μέχρι το 2008 - και παρά το γεγονός ότι είχε επιχειρήσει να διαφύγει της σύλληψης και των κατηγοριών - είχε καταδικαστεί σε 25ετή ποινή φυλάκισης και για δράση που είχε αναπτύξει εναντίον ανυποψίαστων πολιτών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για πάνω από 2 δεκαετίες. 

O Pearlman μέσα σε λίγους μήνες είδε να χάνονται όλα του τα περιουσιακά στοιχεία και προκειμένου να αποζημιωθούν τα θύματα της απάτης του. Η ζωή του άλλαξε μέσα σε μια μέρα, καθώς από την πολυτελή έπαυλη του στη Φλόριντα, στην οποία μπαινόβγαιναν διάσημοι και νεαρά ταλέντα της ποπ, βρέθηκε στο κελί που έμελλε να γίνει και ο τόπος που θα άφηνε την τελευταία του πνοή. 

Παρά τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τα προηγούμενα χρόνια, για τη δράση του που στόχευε εναντίον φίλων, ηλικιωμένων συγγενών και ανυποψίαστων πολιτών, τόσο ο Justin Timberlake, όσο και ο Αaron Carter δεν δίστασαν με ένα tweet να εκφράσουν τη λύπη τους για τον θάνατο του ανθρώπου, στον οποίο χρωστούν την καριέρα τους. 

Πολιτισμός
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Πολιτισμός / Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Με μια εμφάνιση γεμάτη τόλμη και υπονοούμενα, ο Σουηδός ηθοποιός απέδωσε για ακόμη μία φορά τη φετιχιστική αισθητική της νέας του ταινίας «Pillion»
LIFO NEWSROOM
Οι Times UK για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Τι έγραψαν οι Times για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου

Οι Times δίνουν περισσότερο βάρος στις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Μουσείου, ότι η προστασία των Γλυπτών του Παρθενώνα προτάσσεται έναντι κάθε άλλης εκδήλωσης
LIFO NEWSROOM
Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

Πολιτισμός / Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

«Κατ´ επανάληψη και διαχρονικά το υπουργείο Πολιτισμού έχει καταδικάσει τα δείπνα, τις δεξιώσεις και τις επιδείξεις μόδας που διοργανώνονται στους χώρους, στους οποίους εκτίθενται μνημεία και έργα τέχνης»
LIFO NEWSROOM