Στα «σκαριά» ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Παν

Στα «σκαριά» ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Παν Facebook Twitter
Φωτ.: Disney
0

Ο Rhys Frake-Waterfield, σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας «Winnie The Pooh: Blood and Honey», αποκάλυψε ότι εργάζεται σε μια νέα ταινία τρόμου, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Πάν.

Η ταινία, η οποία βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξης, θα φέρει τον τίτλο «Peter Pan: Neverland Nightmare!».

Δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί λεπτομέρειες της πλοκής αλλά λέγεται ότι η ταινία θα προσφέρει μια νέα, διεστραμμένη εικόνα του εμβληματικού χαρακτήρα του J.M. Barrie που δημιούργησε το 1902.

Όπως και στην περίπτωση του Winnie the Pooh, τα δικαιώματα του βιβλίου του Πίτερ Παν είναι δημόσια, επιτρέποντας δηλαδή σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει τον χαρακτήρα σε δημιουργικά μέσα χωρίς τους περιορισμούς των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Όμως, η δημοφιλής επανάληψη του χαρακτήρα και της ιστορίας της Disney, συγκεκριμένα, παραμένει υπό καθεστώς πνευματικών δικαιωμάτων.

Παράλληλα, φέτος τον Αύγουστο, η Jagged Edge Productions κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το «Winnie The Pooh: Blood And Honey».

Στο δίλεπτο κλιπ, ο Pooh γίνεται κατά συρροή δολοφόνος με βαριοπούλα, με τον φίλο του τον Γουρουνάκι να εμφανίζεται επίσης με μια νέα διεστραμμένη εικόνα.

Στην ταινία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα, πρωταγωνιστούν οι Amber Doig-Thorne, Maria Taylor, Danielle Scott, Danielle Ronald, Chris Cordell και ο Craig David Dowsett ως ο Winnie.

Με πληροφορίες του NME

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ ΜΙΛΑΝΟ LIP SYNC

Πολιτισμός / Ηταν lip sync η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ στους Ολυμπιακούς; - Τι απαντούν οι διοργανωτές 

Τα βλέμματα τράβηξε και ο τηλευποβολέας, που έδειχνε φωνητικά τους ιταλικούς στίχους για να βοηθήσει την Κάρεϊ στην προφορά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Voh lah reh στη θέση του Volare
THE LIFO TEAM
Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ εμφανίζεται ξανά μετά από 25 χρόνια

Περιστέρια και φυλλώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας υβριδικής μορφής τη στιγμή της μεταμόρφωσης, σε ένα έργο που αποτελεί συναρπαστικό δείγμα της διαρκούς γοητείας του Ρενέ Μαγκρίτ.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM