Στα «σκαριά» ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Παν

Στα «σκαριά» ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Παν Facebook Twitter
Φωτ.: Disney
0

Ο Rhys Frake-Waterfield, σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας «Winnie The Pooh: Blood and Honey», αποκάλυψε ότι εργάζεται σε μια νέα ταινία τρόμου, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Πάν.

Η ταινία, η οποία βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξης, θα φέρει τον τίτλο «Peter Pan: Neverland Nightmare!».

Δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί λεπτομέρειες της πλοκής αλλά λέγεται ότι η ταινία θα προσφέρει μια νέα, διεστραμμένη εικόνα του εμβληματικού χαρακτήρα του J.M. Barrie που δημιούργησε το 1902.

Όπως και στην περίπτωση του Winnie the Pooh, τα δικαιώματα του βιβλίου του Πίτερ Παν είναι δημόσια, επιτρέποντας δηλαδή σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει τον χαρακτήρα σε δημιουργικά μέσα χωρίς τους περιορισμούς των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Όμως, η δημοφιλής επανάληψη του χαρακτήρα και της ιστορίας της Disney, συγκεκριμένα, παραμένει υπό καθεστώς πνευματικών δικαιωμάτων.

Παράλληλα, φέτος τον Αύγουστο, η Jagged Edge Productions κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το «Winnie The Pooh: Blood And Honey».

Στο δίλεπτο κλιπ, ο Pooh γίνεται κατά συρροή δολοφόνος με βαριοπούλα, με τον φίλο του τον Γουρουνάκι να εμφανίζεται επίσης με μια νέα διεστραμμένη εικόνα.

Στην ταινία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα, πρωταγωνιστούν οι Amber Doig-Thorne, Maria Taylor, Danielle Scott, Danielle Ronald, Chris Cordell και ο Craig David Dowsett ως ο Winnie.

Με πληροφορίες του NME

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ