Σοκ στα Όσκαρ - Ο Γουιλ Σμιθ χτύπησε τον Κρις Ροκ την ώρα της τελετής

Σοκ στα Όσκαρ - Ο Γουιλ Σμιθ χτύπησε τον Κρις Ροκ την ώρα της τελετής Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Αν νομίζατε ότι η πιο αμήχανη στιγμή στην ιστορία των Όσκαρ ήταν το επικό λάθος του 2017, με το σκορ να γράφει ημίχρονο La La Land, τελικό αποτέλεσμα Moonlight, σκεφτείτε το ξανά. Ο Κρις Ροκ ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ.

Στο λογύδριο του ο Ροκ (μάλλον) αυτοσχεδίασε, κάνοντας ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, συζύγου του Γουίλ Σμιθ. Συγκεκριμένα, είπε ότι ανυπομονεί να δει την Σμιθ στο sequel του G.I. Jane, μιας ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, όπου η Ντέμι Μουρ εμφανιζόταν επίσης με ξυρισμένο κεφάλι. Η διαφορά είναι ότι η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ πάσχει από αλωπεκία. Δεν ξέρουμε αν ο Κρις Ροκ γνώριζε τη συγκεκριμένη πληροφορία που κάνει το αστείο ακόμα πιο κακόγουστο. Σίγουρα , όμως, δεν μπορούσε να γνωρίζει αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο Γουιλ Σμιθ σηκώθηκε έξαλλος, ανέβηκε στη σκηνή, θυμήθηκε τις προπονήσεις του για το Ali του Μάικλ Μαν και χτύπησε τον έκπληκτο Κρις Ροκ. Στη συνέχεια κατέβηκε στη θέση του κι άρχισε να φωνάζει στον Κρις Ροκ «να μην ξαναπιάσει το όνομα της γυναίκας του στο γ******* στόμα του.»

Στον ευχαριστήριο λόγο του για το Οσκαρ Α’ Ανδρικου Ρολου που πήρε στη συνέχεια, ο Γουιλ Σμιθ δήλωσε ότι στόχος του είναι να προστατεύει την οικογένεια του και τους οικείους του και να γίνει «φάρος» της αγάπης, ζητώντας συγγνώμη από την Ακαδημία και τους συνυποψηφίους του για τη συμπεριφορά του, όχι όμως και από τον Κρις Ροκ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM