Smile, pose, suicide

Smile, pose, suicide Facebook Twitter
0

Η Νοεμί έχει ένα γιο με τον διάσημο ποδοσφαιριστή Κλοντ Μακελελέ. Σύμφωνα με την (πάντα αξιόπιστη) Daily Mail, στο σπίτι του η κοπέλα πήρε ένα παραλίγο θανάσιμο κοκτέιλ από ναρκωτικά, φάρμακα και αλκοόλ και εκείνος τη βρήκε αναίσθητη και κάλεσε ασθενοφόρο. Λίγα λεπτά αργότερα η Νοεμί συνήλθε, πηρε τηλέφωνο και ακύρωσε το ασθενοφόρο, και έφυγε απ’ το σπίτι. Τη βρήκε αρκετές ώρες αργότερα στο δάσος ένας άνθρωπος που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η Νοεμί Λενουάρ νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

Αν και κανείς δεν ξέρει για ποιον λόγο μπορεί να έκανε το απονενοημένο, η (πάντα αξιόπιστη) Daily Mail υποστηρίζει ακόμα ότι η Νοεμί ήταν αναστατωμένη εξαιτίας της σχέσης της με τον Καρλ Χίρσμαν, έναν τύπο που κατηγορείται ότι μαγνητοσκοπούσε γνωστά μοντέλα να κάνουν σεξ μαζί του και μετά τις εκβίαζε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Grammys 2026 / Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Μετά από μια δεκαετία άφθονης Τέιλορ Σουίφτ και επιβράβευσης της Μπιγιόνσε, οι απαλές διαμαρτυρίες εξελίχθηκαν σε ανοιχτές πολιτικές κορόνες με αρχηγό της αντιπολίτευσης τον Bad Bunny.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Πολιτισμός / Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την πανώλη του Ιουστινιανού, την αρχαιότερη καταγεγραμμένη πανδημία στον κόσμο, που κόστισε τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
THE LIFO TEAM