Το σήμα Dolce and Gabbana θα πεθάνει μαζί μας

Το σήμα Dolce and Gabbana θα πεθάνει μαζί μας Facebook Twitter
0

Οι Ιταλοί σχεδιαστές μόδας Domenico Dolce και Stefano Gabbana λένε ότι το brand τους «Dolce & Gabbana» θα πεθάνει μαζί τους.

«Μόλις πεθάνουμε, τελειώνει, είμαστε νεκροί. Δεν θέλω να σχεδιάζει ένας Ιάπωνας τα Dolce & Gabbana», δήλωσε ο 55χρονος Gabbana σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera σχολιάζοντας τα κληρονομικά  σχέδια του οίκου.


Οι βετεράνοι της μόδας ξεκίνησαν το εμπορικό τους σήμα το 1985 και συνεχίζουν να συνεργάζονται παρά το χωρισμό τους ως ζευγάρι το 2004.

«Όταν χωρίσαμε, είπαμε στον εαυτό μας ότι ήταν καλύτερα να διαιρέσουμε τα πάντα, γιατί αν πάθαινα κάτι την επόμενη μέρα, θα έπρεπε να ασχολείται με κάποιον που δεν έχει σχέση με τη βιομηχανία, όπως για παράδειγμα ο ξάδερφος μου, ο οποίος θα μπορούσε να καταστρέψει την επιχείρηση», δήλωσε ο Gabbana για τον συνεργάτη του και το πώς πήραν την απόφαση να διαχωρίσουν τη δουλειά από τη σχέση τους.«Δημιουργήσαμε  ένα καταπίστευμα που δεν μπορεί να αγγίξει κανείς», εξηγεί.

Ο Dolce, 59 ετών, πρόσθεσε ότι το ζευγάρι αρνήθηκε κάθε προσφορά εξαγοράς του σήματος. «Μπορεί κανείς να έχει όλα τα χρήματα του κόσμου, αλλά αν δεν είναι ελεύθερος, τότε τι να τα κάνει; Δεν πηγαίνεις στον τάφο με ένα φέρετρο γεμάτο χρήματα», είπε.

Μετά από δεκαετίες επιτυχίας στην αγορά, ο Gabbana παραδέχεται ότι «δεν έχει χρόνο» για να ξοδέψει την περιουσία του.

Ο σχεδιαστής Stefano Gabbana λέει «Είμαι πάρα πολύ απασχολημένος. Δεν με νοιάζει να γίνω πλουσιότερος, αλλά ο στόχος μου είναι να είμαι επιτυχημένος».

Οι δύο άνδρες δήλωσαν ότι εξακολουθούν να διατηρούν έναν εξαιρετικό δυνατό δεσμό,ακόμη και αν δεν είναι ζευγάρι.«Ακόμα και σήμερα, το δικό μου είναι το δικό του»

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM