Σαρλίζ Θερόν: «Οι ρομαντικές κωμωδίες με κάνουν να νιώθω εντελώς loser»

Σαρλίζ Θερόν: «Οι ρομαντικές κωμωδίες με κάνουν να νιώθω εντελώς loser» Facebook Twitter
0

Η Σαρλίζ Θερόν δήλωσε σε συνέντευξή της στο Press Association ότι οι ρομαντικές κωμωδίες την κάνουν να νιώθει ότι μόνο αυτή είναι loser και δεν έχει βιώσει ποτέ την ευτυχισμένη κατάληξη που παρουσιάζουν.

Η 43χρονη σταρ δήλωσε επίσης ότι συχνά δεν αντέχει τα στοιχεία φαντασίας που κυριαρχούν σε τέτοιες ταινίες.
Το ειρωνικό ίσως είναι ότι αυτές οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο προώθησης της νέας ταινίας της με συμπρωταγωνιστή τον Σεθ Ρόγκεν, η οποία έχει τον τίτλο "Long Shot" και πρόκειται ακριβώς για ρομαντική κομεντί.

Σαρλίζ Θερόν: «Οι ρομαντικές κωμωδίες με κάνουν να νιώθω εντελώς loser» Facebook Twitter
Η Σαρλίζ Θερόν με τον Σεθ Ρόγκαν, συμπρωταγωνιστή της νέας ταινίας της Long Shot, όπου υποδύεται την Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, η οποία ερωτεύεται έναν ιδεαλιστή δημοσιογράφο ο οποίος αναλαμβάνει να γράφει τους λόγους της

Στην ταινία, η Θερόν υποδύεται την Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, η οποία τελικά ερωτεύεται έναν ιδεαλιστή δημοσιογράφο ο οποίος αναλαμβάνει να γράφει τους λόγους της.

«Έθεσα μια προϋπόθεση πριν συμφωνήσω να παίξω στην ταινία» συμπλήρωσε. «Ήθελα να είμαστε όλοι σύμφωνοι ότι θα κάνουμε μια ταινία όπου οι δύο κεντρικοί χαρακτήρες θα είναι σύγχρονοι και θα εστιάζουμε σε μια σχέση που θα μοιάζει αληθινή με όλες τις συγκρούσεις και τις τριβές της».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM
Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Πολιτισμός / Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Το αρχείο του Scopin, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένο, επιστρέφει τώρα ως βιβλίο και έκθεση, φωτίζοντας το Chelsea Hotel πριν γίνει πλήρως θρύλος και προτού αρκετά από τα πρόσωπα που κατέγραψε αποκτήσουν τη μεταγενέστερη μυθολογία τους.
THE LIFO TEAM
Ο Elliot Page θα προλογίσει trans και non-binary παραγωγή του As You Like It στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Ο Elliot Page θα προλογίσει trans και non-binary παραγωγή του Σαίξπηρ στο Λονδίνο

Το As You Like It θα παρουσιαστεί στο The Space Theatre από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου 2026, ενώ η ομάδα ετοιμάζει και το Twelfth Night στη Βαρκελώνη την 1η Αυγούστου, στην πρώτη της εμφάνιση εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.
THE LIFO TEAM
Ο Jeremy O. Harris γράφει για τις 23 ημέρες κράτησής του στην Ιαπωνία στο Vanity Fair

Πολιτισμός / Ο Jeremy O. Harris γράφει για τις 23 ημέρες κράτησής του στην Ιαπωνία στο Vanity Fair

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν οι ιαπωνικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο συγγραφέας και ηθοποιός συνελήφθη στις 16 Νοεμβρίου 2025, αφού βρέθηκε στην τσάντα του ποσότητα ουσίας που περιείχε MDMA.
THE LIFO TEAM