Σαρλίζ Θερόν: «Οι ρομαντικές κωμωδίες με κάνουν να νιώθω εντελώς loser»

Σαρλίζ Θερόν: «Οι ρομαντικές κωμωδίες με κάνουν να νιώθω εντελώς loser» Facebook Twitter
0

Η Σαρλίζ Θερόν δήλωσε σε συνέντευξή της στο Press Association ότι οι ρομαντικές κωμωδίες την κάνουν να νιώθει ότι μόνο αυτή είναι loser και δεν έχει βιώσει ποτέ την ευτυχισμένη κατάληξη που παρουσιάζουν.

Η 43χρονη σταρ δήλωσε επίσης ότι συχνά δεν αντέχει τα στοιχεία φαντασίας που κυριαρχούν σε τέτοιες ταινίες.
Το ειρωνικό ίσως είναι ότι αυτές οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο προώθησης της νέας ταινίας της με συμπρωταγωνιστή τον Σεθ Ρόγκεν, η οποία έχει τον τίτλο "Long Shot" και πρόκειται ακριβώς για ρομαντική κομεντί.

Σαρλίζ Θερόν: «Οι ρομαντικές κωμωδίες με κάνουν να νιώθω εντελώς loser» Facebook Twitter
Η Σαρλίζ Θερόν με τον Σεθ Ρόγκαν, συμπρωταγωνιστή της νέας ταινίας της Long Shot, όπου υποδύεται την Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, η οποία ερωτεύεται έναν ιδεαλιστή δημοσιογράφο ο οποίος αναλαμβάνει να γράφει τους λόγους της

Στην ταινία, η Θερόν υποδύεται την Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, η οποία τελικά ερωτεύεται έναν ιδεαλιστή δημοσιογράφο ο οποίος αναλαμβάνει να γράφει τους λόγους της.

«Έθεσα μια προϋπόθεση πριν συμφωνήσω να παίξω στην ταινία» συμπλήρωσε. «Ήθελα να είμαστε όλοι σύμφωνοι ότι θα κάνουμε μια ταινία όπου οι δύο κεντρικοί χαρακτήρες θα είναι σύγχρονοι και θα εστιάζουμε σε μια σχέση που θα μοιάζει αληθινή με όλες τις συγκρούσεις και τις τριβές της».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στα χρόνια που έκαναν τον Willem de Kooning παγκόσμιο μύθο

Πολιτισμός / Νεα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στα χρόνια που έκαναν τον Willem de Kooning παγκόσμιο μύθο

Η νέα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στην πενταετία 1945-1950, όταν ο Willem de Kooning πέρασε από την αβεβαιότητα και την υπόγεια φήμη στη στιγμή που άρχισε να γίνεται παγκόσμιο καλλιτεχνικό μέγεθος
THE LIFO TEAM