Η Σαρλίζ Θερόν απαντά για τον γιο της: Το παιδί μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι, αλλά είναι κορίτσι τελικά

Η Σαρλίζ Θερόν απαντά για τον γιο της: Το παιδί μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι, αλλά είναι κορίτσι τελικά Facebook Twitter
14

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συνέντευξη της Σαρλίζ Θερόν καθώς η ηθοποιός για πρώτη φορά απαντά γιατί ντύνει τον υιοθετημένο της γιο,  Τζάκσον, με φορέματα και μιλάει για το πρότυπό της, τη μητέρα της η οποία σκότωσε τον δυνάστη πατέρα της ενώ ήταν σε αυτοάμυνα.

Η εμφάνιση του εφτάχρονου Τζάκσον, του μεγαλύτερου παιδιού της Θερόν, έχει απασχολήσει εκτενώς τον  Τύπο και τα σχόλια είναι πολλά Την εποχή που η Θερόν υιοθέτησε τον μικρό Τζάκσον, όταν εκείνος ήταν μωρό, τον παρουσίασε στον κόσμο σαν αγόρι.

Μετά όμως από μερικά χρόνια, οι δημόσιες εμφανίσεις της σταρ με το παιδί της, ντυμένο με φούστες και με τα μακριά μαλλιά του πλεγμένα σε πλεξούδες, έγιναν αφορμή για πολλά σχόλια.

Η Σαρλίζ Θερόν απαντά για τον γιο της: Το παιδί μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι, αλλά είναι κορίτσι τελικά Facebook Twitter

«Ναι, και εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: "Δεν είμαι αγόρι". Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, όπως κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να προχωράνε στη ζωή. Γεννήθηκαν έτσι και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς θα εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο», απάντησε η Θερόν στη συνέντευξή της στην Daily Mail.

H σταρ δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει «συμβιβασμούς» όσον αφορά στην ευτυχία των παιδιών της και να λέει την αλήθεια για αυτά.

Η Σαρλίζ Θερόν απαντά για τον γιο της: Το παιδί μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι, αλλά είναι κορίτσι τελικά Facebook Twitter

Όπως εξηγεί η Θερόν, ο τρόπος που η ίδια μεγάλωσε, τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, και η ιστορία της μητέρας της, Γκέρντα, την έμαθαν να αντιμετωπίζει με ευθύτητα και ειλικρίνεια τη ζωή.

«Μπορείτε να κατηγορήσετε τη μαμά μου για το γεγονός ότι αυτό έμαθα να κάνω. Ξέρετε, μεγάλωσα σε μια χώρα όπου οι άνθρωποι ζούσαν με μισές αλήθειες και ψέματα και ψιθύριζαν και κανείς δεν έλεγε τα πράγματα όπως ήταν», λέει η Θερόν.

«Μου έμαθε η μαμά μου ότι πρέπει να μιλάς και πως πρέπει να είσαι σε θέση να γνωρίζεις ότι, όταν τελειώσει αυτή η ζωή, θα την έχεις ζήσει με την αλήθεια που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και ότι από αυτό δεν μπορεί να προκύψει τίποτα αρνητικό ».

Η Θερόν μιλά και για τα παιδικά της χρόνια και το πώς μεγάλωσε σε ένα φτωχικό αγρόκτημα έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική.

Τα παιδικά της χρόνια ήταν τραυματικά με έναν αλκοολικό και βίαιο πατέρα που χτυπούσε την ίδια και τη μητέρα της.

Όταν η Σαρλίζ ήταν 15, ο πατέρας, εργολάβος στο επάγγελμα, της επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος και με ένα όπλο απείλησε να σκοτώσει την γυναίκα του και την κόρη του.

Η μητέρα της Θερόν αντέδρασε, κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της κόρης της, σκοτώνοντάς τον. Το δικαστήριο αποφάσισε πως ήταν σε αυτοάμυνα. Έπειτα ανέθρεψε μόνη της την κόρη της.

«Η μητέρα μου ευθύνεται για τον τρόπο που αντιμετωπίζω πλέον τη ζωή», λέει η Θερόν και τονίζει πως η μητέρα της παραμένει η ηρωίδα της ως προς το ρόλο της.

«Νομίζω ότι μια πολύ στενή σχέση με τουλάχιστον έναν γονέα είναι μια πραγματική ευλογία», λέει. «Μεγαλώνοντας ως νεαρή κοπέλα, είχα αυτή τη μεγάλη φιγούρα μπροστά μου για αυτό που θα μπορούσα να είμαι ως γυναίκα».

Πολιτισμός
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM