Πύρρος Δήμας για Κασιδιάρη: Οι εγκληματίες στη φυλακή, όχι στα έδρανα της Βουλής

Πύρρος Δήμας για Κασιδιάρη: Οι εγκληματίες στη φυλακή, όχι στα έδρανα της Βουλής Facebook Twitter
0

Ο κορυφαίος αθλητής και πρώην βουλευτής Πύρρος Δήμας, από τις ΗΠΑ όπου διαμένει και εργάζεται, έστειλε μέσω των κοινωνικών δικτύων το δικό του μήνυμα για τα θλιβερά επεισόδια που διαδραματίστηκαν σήμερα στη Βουλή.

 

Ο κάτοχος τεσσάρων Ολυμπιακών μεταλλίων, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ήθελαν να μας δείξουν, να μας θυμίσουν, πόσο «μάγκες» είναι παίζοντας ξύλο στη Βουλή. Τους ξέρουμε πλέον. Η φασιστική συμπεριφορά τους δε πρέπει να μας φοβίζει. Πρέπει να μας εξοργίζει. Καμία ανοχή σε όσους δε σέβονται τίποτα, σε όσους σηκώνουν τόσο εύκολα το χέρι, σε όσους μας πουλάνε πατρίδα χωρίς να έχουν καμία αίσθηση πόσο φθείρουν την έννοια με τη συμπεριφορά τους. Πριν δύο χρόνια ήταν ο Μίχος, σήμερα ο Κασιδιάρης, αύριο δεν πρέπει να είναι κανείς τους. Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο. Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής.

 

ΥΓ: Ξέρω ότι πιθανώς αρκετοί να με βρίσουν ή να με ειρωνευτούν που δε ζω ή δουλεύω πια στη χώρα που αγαπώ. Το περιμένω. Ομως ας είναι αυτή η τελευταία τέτοια έκφραση του θυμού και του μίσους σας. Ας ξεπεράσουμε επιτέλους τις πρωτόγονες συμπεριφορές, και ας κάτσουμε να λύσουμε τα προβλήματα αυτής της χώρας ως σκεπτόμενοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών τους».

 

 

Ο Πύρρος Δήμας εργάζεται στις ΗΠΑ ως προπονητής της εθνικής ομάδας άρσης βαρών της χώρας.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πότε οι γυναίκες έπαψαν να θεωρούνται το πιο σεξουαλικό φύλο;

Πολιτισμός / Οι αρχαίοι πίστευαν ότι οι γυναίκες ήταν πιο ακόρεστες σεξουαλικά από τους άνδρες

Η ιστορικός Jean Menzies γράφει για τη γυναικεία επιθυμία στην αρχαιότητα: από την «περιπλανώμενη μήτρα» και τη Σαπφώ μέχρι την Πομπηία, τα αρχαία sex toys και τη σημερινή σεξουαλική ύφεση.
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Πολιτισμός / Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Η Βάλι Εξπορτ πέθανε στη Βιέννη σε ηλικία 85 ετών. Με έργα όπως το Tapp und Tastkino και το Genital Panic, άλλαξε ριζικά τη φεμινιστική performance και το βλέμμα πάνω στο γυναικείο σώμα.
THE LIFO TEAM
Για ποιον ρόλο πήρε 27 κιλά ο Ράιαν Γκόσλινγκ και τελικά δεν τον έπαιξε ποτέ;

Πολιτισμός / Για ποιον ρόλο πήρε 27 κιλά ο Ράιαν Γκόσλινγκ και τελικά δεν τον έπαιξε ποτέ;

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είχε αλλάξει εντυπωσιακά το σώμα του για έναν ρόλο που τελικά δεν έπαιξε ποτέ. Χρόνια αργότερα, ο Πίτερ Τζάκσον εξήγησε στις Κάννες τι είχε συμβεί πίσω από την αντικατάστασή του.
THE LIFO TEAM
Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Βασιλιάς Ληρ μετά την πτώση του από τη σκηνή

Πολιτισμός / Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Βασιλιάς Ληρ μετά την πτώση του από τη σκηνή

Ο Ίαν ΜακΚέλεν θα ενσαρκώσει ξανά τον Βασιλιά Ληρ, στον πρώτο μεγάλο θεατρικό του ρόλο μετά το ατύχημα του 2024, όταν έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης στο Γουέστ Εντ.
THE LIFO TEAM
Ο Πίτερ Τζάκσον αποκάλυψε στις Κάννες πώς ο Στίβεν Κόλμπερτ βρέθηκε να γράφει νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Πολιτισμός / Ο Πίτερ Τζάκσον αποκάλυψε στις Κάννες πώς ο Στίβεν Κόλμπερτ βρέθηκε να γράφει τη νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο Στίβεν Κόλμπερτ είχε προτείνει στον Πίτερ Τζάκσον μια ιδέα για νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πριν ανακοινωθεί το τέλος του Late Show.
THE LIFO TEAM
Στις Κάννες, το πρώτο fashion show γίνεται στο αεροδρόμιο

Πολιτισμός / Στις Κάννες, το πρώτο fashion show γίνεται στο αεροδρόμιο

Πριν ακόμη οι σταρ πατήσουν στο κόκκινο χαλί, το αεροδρόμιο της Νίκαιας έχει ήδη γίνει η πρώτη ανεπίσημη πασαρέλα του Φεστιβάλ Καννών. Από την Ιζαμπέλα Ροσελίνι και τη Ράιλι Κίο μέχρι την Άλια Μπατ, τη Χάιντι Κλουμ και τον Ντιέγκο Κάλβα, οι αφίξεις λειτουργούν πλέον σαν μικρές εμφανίσεις μόδας, όπου η άνεση του ταξιδιού συναντά τις υποχρεώσεις των οίκων.
THE LIFO TEAM