Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Dan Avery (Stopmakingme)
0

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. Αν φύγουν και οι αλλεργίες, το clubbingθα απογειωθεί (λέμε τώρα!). Οι YesSureitdoes!!SureitDoes!!κάνουν το πρώτο βήμα και δοκιμάζουνέναν καινούργιο χώρο για το πάρτι τους,την Παρασκευή 29/05. Το Capuλοιπόν στη Λέκκα είναι ίσως ένα από τανέα στέκια όπου θα χορέψει η κοινότητατων απανταχού clubbers.Καλεσμένος τους ο DanAvery,νέος και ανερχόμενος Βρετανός πουλανσάρει τον εαυτό του ως Stopmakingme.O23χρονος είναι ήδη residentστο Fabricκαι συμμετέχει σε όλα τα καλά projectτης χορευτικής μουσικής του Λονδίνου.Θα τον σιγοντάρει ο mezzosopranoPanosLillisκαι φυσικά τα παιδιά του, οι YesSureitdoes!!SureitDoes!!.Λίγη ησυχία να κάνουν βέβαια, γιατίμένουν και άνθρωποι δίπλα...

ΠΕΜΤΠΗ AC DC, ΤΕΤΑΡΤΗ FRANZ FERDINAND ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.Κλείνει το Barrioτο Σάββατο, με τον Μανώλη Οικονόμου απότον Εν Λευκώ. Από χειμώνα πάλι. Διπλήεμφάνιση GeorgeApergis:Παρασκευή στο Ammosκαι Σάββατο στο Almadobar.Πάντα με φίλους μαζί του. Στο Κ44 τηνΠέμπτη οι BeatmeUpστολίζουν με την παρουσία τους τηνΚωνσταντινουπόλεως. ΑντιγράφωακριβώςαπόδελτίοΤύπου:electro,beats,funkybasslines,vocoders,devastator,truant & fr.e.s., early-mid ‘80s,digging, b-boying, mixcd, B-boys revenge (the throwdown mix), limitedcd copies, vol.5, free download, Noize Electro Hub, official, StreetSounds, Nu Electro vol.1, tracks, pioneers, οld school electro,Νewcleus, Egyptian Lover, The B-boys, new school, Bass Junkie, Aux88, Debonaire, Dark Vektor, Dynamik Bass System, Electronautas,format, myspace, sites, alpha: transmission // beta: absorption //gamma: infection, styles, hip hop - electro funk. ΤοYogaBalaσυνεχίζει να είναι πολύ μπροστά μεInvisibleRockersCrewτο Σάββατο 30/05.

ETC...Ανακοινώθηκε ο Tiestoγια τον Ιούλιο... Σιγή ασυρμάτου. Είμαστεέτοιμοι να βραβεύσουμε και τον καλύτεροΈλληνα DJ...Σιγή ιχθύος.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ