Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
0

Σε φλέγον ζήτημα των ημερών (των νυχτών καλύτερα) έχει αναδειχθεί η ποιότητα των ποτών που σερβίρονται στα μαγαζιά. Οι γνωστές καταβόθρες που περιδιαβαίνουν το βράδυ τα μαγαζιά σκουντάνε  η μία την άλλη λέγοντας: «Ψάχνω να βρω ένα καθαρό ποτό να πιω και δεν βρίσκω». Η αφεντιά μου (σαν άλλη μια καταβόθρα) συμφωνεί και επαυξάνει. Η κατάσταση είναι ψιλό εκτός ελέγχου. Και από τους ίδιους τους μαγαζάτορες. Συζητώντας με έναν από δαύτους (δεν τον κατονομάζω γιατί δεν θα το ήθελε, για το καλό του μαγαζιού του) μου είπε: «Το ξέρω πως τα περισσότερα είναι μπόμπες. Τα έχουν ανακατέψει όλα μεταξύ τους. Αυτό που έκανα ήταν να αλλάξω κάβα και να πάω να τα ελέγξω στο Χημείο. Ξέρεις πόσο κάνει να τσεκάρεις ένα μπουκάλι; Διακόσια ευρώ. Δεν με παίρνει να το κάνω συνέχεια». Και μιλάμε για ένα μαγαζί που ζει από τα καθαρά ποτά του και όχι από κορίτσια που κρέμονται σαν τσαμπιά πάνω από τους πελάτες. Με τις τιμές να πλησιάζουν τα €10 το απλό ποτό, βέβαια, καλό θα ήταν να προσέχουν καλύτερα τις κάβες τους και το τι σερβίρουν. Αλλιώς, θα φέρνουμε το φλασκί από το σπίτι μας.

Τρομερή φάση σχεδιάζεται για τις 30/10 στο Skull στα Εξάρχεια. Η Ntrop records ανεβάζει όλα τα παιδιά στην πίστα (Leon Segka, Felizol & The Boy και Klinik) για ένα ακαταμάχητο χορευτικό set. Την ίδια μέρα στο Buzz, στο Γκάζι, κατεβαίνει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος και οι αμέτρητοι fan του. Στο καινούριο 50 Days στο Γκάζι, μια άλλη δισκογραφική, η Klik παρουσιάζει κάθε Παρασκευή έναν από τους δημιουργούς της. Το Σάββατο τώρα, στο Bios, έρχεται επιτέλους ο Mike Simonetti, ένας από τους ιδρυτές της Italians Do It Better (η ιταλο-disco που λένε και οι γιαγιάδες στα Καμένα Βούρλα). Μαζί του δύο από τα γκρουπ του label, οι Desire και οι Glass Candy, για μια live εμφάνιση.

Etc... Παρασκευή στο Swing με πολλά vibes με τους DJ Malendro και Alberto και στα φωνητικά των Mc Dash. Στο Loop το Σάββατο Agnes, Mr Statik & Lostra σε ένα πολύ δυνατό set. Τις Τρίτες στο Second Skin οι DJs John Mantonanakis & Demon Spy. Με σύνεση και με προσοχή όλα γίνονται. Και προσοχή στα αλκοτέστ...

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ