Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Gus & Bonso
0

Το κλείνουμε το μαγαζί... Άντε, τελευταία εβδομάδα μάγκες και μετά τα κουβαδάκια σας και στις παραλίες. Έχει και 'κει κλαμπάκια και τρέντι φατσούλες και φάνκι ατμόσφαιρες. Μιας και το έφερε η κουβέντα, εκτός από τις παραδοσιακές νυχτερινές σέχτες όπως Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη, Ίος κ.λπ., θα υπάρξουν και καλά πάρτι (με τα «δικά μας» τα παιδιά») στο Πατητήρι, στη Φολέγανδρο. Κάτι ακούγεται για τους Yes Does etc και τους Urban Tropicalia. Κάπως έτσι οι indie και electro τύποι κατακτούν τα νησιά και προετοιμάζουν το έδαφος για τους mainstream...

Στο νέο best place to be, που ακούει στο όνομα Higgs, ο Λάμπρος Φάτσης έχει πιάσει ήδη δουλειά τις Δευτέρες. Επίσης, το Σάββατο θα συνδιαλέγεται με την Anna Mystic σε μια dub πολυφωνική διάλεκτο. Σε ένα νέο μαγαζί, το Mataora (ταράτσα, θέα στην Ακρόπολη, ερωτική ατμόσφαιρα και ηδονιστικά κοκτέιλ) το Βουνό θα κάνει την Πέμπτη μια εκλεκτή επιλογή από καλοκαιρινά τραγούδια. Ο όρμος του Mojito, το Mojito Bay στην Αγία Μαρίνα, «τα σπάει» κάθε Παρασκευή με τις εμπνεύσεις των Aqua Sol και κάθε Τετάρτη το γυρνάει στα κουβανέζικα. Οι Gus & Bonso δεν πήγαν ακόμα διακοπές και έτσι την Παρασκευή θα περάσουν από το Loop μια βόλτα.

Βέβαια, με το που γυρίσoυμε θα «βουτήξουμε» με τη μία στα βαθιά. ΈνTechno για αρχή στις 05/09 και μετά Rebirth στις 19/09 με μεγάλα και ξακουστά ονόματα του παρόντος αλλά και του παρελθόντος. Καλές διακοπές λοιπόν, προσοχή στα σφηνάκια, όχι μακροβούτια με hangover και μια φορά το διήμερο ένα τηλέφωνο στους γονείς... Μην ανησυχούνε μέσα στις ζέστες.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ