Πρώην κολυμβητής στέλνει μήνυμα σε όσους πιστεύουν ότι οι bisexual είναι άπληστοι ή δεν υπάρχουν

Πρώην κολυμβητής στέλνει μήνυμα σε όσους πιστεύουν ότι οι bisexual είναι άπληστοι ή δεν υπάρχουν Facebook Twitter
0

«Η αγάπη, είναι αγάπη». Αυτό το αφοπλιστικό μήνυμα στέλνει ο Χάρι Νιντς σε όσους πιστεύουν ότι οι bisexual δεν υπάρχουν ή ότι είναι «άπληστοι».

Ο Βρετανός πρώην κολυμβητής- που έχει αποκτήσει μια κόρη από τον γάμο του με την Ολυμπιονίκη του αθλήματος Ρεμπέκα Άντλινγκτον- αποκάλυψε πρόσφατα ότι είναι bisexual, απαντώντας σε ερώτηση follower στο Instagram.

«Ο κόσμος σχεδόν δεν πιστεύει ότι υπάρχουν εκεί έξω bisexual άνδρες και γυναίκες», είπε μιλώντας στο BBC. «Με έχουν κατηγορήσει ότι το χρησιμοποιώ ως "πύλη" ή ένα σκαλοπάτι για να γίνω gay. Μου έχουν πει "οι bisexual είναι άπληστοι". Σαν να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες», συμπλήρωσε.

«Για μένα, η αγάπη είναι αγάπη. Πρέπει να είσαι με όποιον σε κάνει ευτυχισμένο», είναι το μήνυμα που στέλνει. Ο πρώην κολυμβητής παντρεύτηκε την Ρεμπέκα Άντλινγκτον το 2014. Χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, αλλά μεγαλώνουν από κοινού την κόρη τους, Σάμερ και παραμένουν καλοί φίλοι.

«Πάντα ήξερα ότι με ελκύουν και τα δύο φύλα. Στην εφηβεία μου ένιωθα ότι στην κοινωνία μπορείς να είσαι είτε straight είτε gay, δεν ένιωθα ότι υπάρχουν πολλά πρότυπα για τους bisexual ανθρώπους. Τα κορίτσια έδειξαν ενδιαφέρον και για αυτό μπήκα σε αυτές τις σχέσεις, αλλά αν ήταν κάτι πιο ανοιχτά αποδεκτό στην κοινωνία, ίσως τα πράγματα να είχαν γίνει διαφορετικά. Πιστεύω ότι είναι θέμα έλλειψης παιδείας», δήλωσε.

Τελικά, έκανε την πρώτη του σχέση με άτομο του ίδιου φύλου μετά το διαζύγιό του. «Δεν μπορούσα να πω ειλικρινά ότι είμαι bisexual αν δεν έκανα μια σχέση με άνδρα», εξήγησε. Έτσι, πέρυσι αποφάσισε να αποκαλύψει στην πρώην σύζυγό του, την οικογένεια και τους φίλους του ότι είναι bisexual. Η αντίδραση όλων, ιδιαίτερα της Άντλινγκτον, ήταν πάρα πολύ θετική, δήλωσε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το νέο αρχαιολογικό μουσείο της Τήλου

Πολιτισμός / Δείτε το νέο αρχαιολογικό μουσείο της Τήλου

Mετά από μια πολυετή συλλογική προσπάθεια και την υποστήριξη φορέων και Υπηρεσιών το ερχόμενο Σάββατο εγκαινιάζεται από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.
LIFO NEWSROOM
Η Στέγη υποδέχεται τη νέα σεζόν με τρεις μοναδικές στιγμές το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου

Πολιτισμός / Η Στέγη υποδέχεται τη νέα σεζόν με Καραθάνο, Γουλιώτη και ένα μεγάλο πάρτι

Ο Τιάγκο Ροντρίγκες σκηνοθετεί τον Νίκο Καραθάνο και τη Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, η Στεφανία Γουλιώτη θα βρεθεί 24 ώρες επί σκηνής και ένα μεγάλο πάρτι θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας σεζόν της Στέγης τον Οκτώβριο.
LIFO NEWSROOM
Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας ανοίγει για πρώτη φορά τη Συλλογή «ΑΘΗΝΑ 2004» για μια επετειακή έκθεση

Πολιτισμός / Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας ανοίγει για πρώτη φορά τη Συλλογή «ΑΘΗΝΑ 2004» για μια επετειακή έκθεση

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, κοστούμια ερμηνευτών και σκηνικά αντικείμενα της Μόνιμης Συλλογής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό
LIFO NEWSROOM