Πρώην κολυμβητής στέλνει μήνυμα σε όσους πιστεύουν ότι οι bisexual είναι άπληστοι ή δεν υπάρχουν

Πρώην κολυμβητής στέλνει μήνυμα σε όσους πιστεύουν ότι οι bisexual είναι άπληστοι ή δεν υπάρχουν Facebook Twitter
0

«Η αγάπη, είναι αγάπη». Αυτό το αφοπλιστικό μήνυμα στέλνει ο Χάρι Νιντς σε όσους πιστεύουν ότι οι bisexual δεν υπάρχουν ή ότι είναι «άπληστοι».

Ο Βρετανός πρώην κολυμβητής- που έχει αποκτήσει μια κόρη από τον γάμο του με την Ολυμπιονίκη του αθλήματος Ρεμπέκα Άντλινγκτον- αποκάλυψε πρόσφατα ότι είναι bisexual, απαντώντας σε ερώτηση follower στο Instagram.

«Ο κόσμος σχεδόν δεν πιστεύει ότι υπάρχουν εκεί έξω bisexual άνδρες και γυναίκες», είπε μιλώντας στο BBC. «Με έχουν κατηγορήσει ότι το χρησιμοποιώ ως "πύλη" ή ένα σκαλοπάτι για να γίνω gay. Μου έχουν πει "οι bisexual είναι άπληστοι". Σαν να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες», συμπλήρωσε.

«Για μένα, η αγάπη είναι αγάπη. Πρέπει να είσαι με όποιον σε κάνει ευτυχισμένο», είναι το μήνυμα που στέλνει. Ο πρώην κολυμβητής παντρεύτηκε την Ρεμπέκα Άντλινγκτον το 2014. Χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, αλλά μεγαλώνουν από κοινού την κόρη τους, Σάμερ και παραμένουν καλοί φίλοι.

«Πάντα ήξερα ότι με ελκύουν και τα δύο φύλα. Στην εφηβεία μου ένιωθα ότι στην κοινωνία μπορείς να είσαι είτε straight είτε gay, δεν ένιωθα ότι υπάρχουν πολλά πρότυπα για τους bisexual ανθρώπους. Τα κορίτσια έδειξαν ενδιαφέρον και για αυτό μπήκα σε αυτές τις σχέσεις, αλλά αν ήταν κάτι πιο ανοιχτά αποδεκτό στην κοινωνία, ίσως τα πράγματα να είχαν γίνει διαφορετικά. Πιστεύω ότι είναι θέμα έλλειψης παιδείας», δήλωσε.

Τελικά, έκανε την πρώτη του σχέση με άτομο του ίδιου φύλου μετά το διαζύγιό του. «Δεν μπορούσα να πω ειλικρινά ότι είμαι bisexual αν δεν έκανα μια σχέση με άνδρα», εξήγησε. Έτσι, πέρυσι αποφάσισε να αποκαλύψει στην πρώην σύζυγό του, την οικογένεια και τους φίλους του ότι είναι bisexual. Η αντίδραση όλων, ιδιαίτερα της Άντλινγκτον, ήταν πάρα πολύ θετική, δήλωσε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων.

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 70 ομιλητών - συγγραφέων και 50 θεματικές συζητήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, συναυλίες, προβολές και θεατρικά αναλόγια ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από την Τρίτη 20 έως και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023.
THE LIFO TEAM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρώσος εννοιολογικός καλλιτέχνης Ίλια Καμπακόφ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρώσος εννοιολογικός καλλιτέχνης Ίλια Καμπακόφ

Χρονικογράφος της ζωής στη Σοβιετική Ένωση μέσα από τις απεικονίσεις του, έγινε γνωστός για τις «συνολικές εγκαταστάσεις του», ενώ το έργο του «Το καράβι της ζωής μου» ανήκει στο ΕΜΣΤ.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ