Τα νέα για το βασιλικό μωρό συνοδεύτηκαν από μια απορία που πέρασε από το μυαλό σχεδόν όλων. Πώς γίνεται η Κέιτ Μίντλετον να γέννησε το πρωί και το απόγευμα να βγήκε από το μαιευτήριο;

 

Για τα δεδομένα της Ελλάδας, αλλά και πολλών ακόμη χωρών, αυτό μοιάζει απίστευτο ή και επιτηδευμένο, αλλά η αλήθεια είναι πως στη Βρετανία δεν είναι καθόλου παράξενο.

 

Επτά ώρες μετά τη γέννα, η Δούκισσα της Ουαλίας βγήκε από την κλινική κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της και μπήκε στο αυτοκίνητο για να επιστρέψει σπίτι της.

 

Πώς και γιατί η Κέιτ Μίντλετον βγαίνει πάντα από το νοσοκομείο λίγο μετά τη γέννα

 

Στις ΗΠΑ, οι νέες μητέρες έχουν μέσο όρο παραμονής δύο μέρες στο νοσοκομείο προτού πάρουν εξιτήριο.

 

 

Ωστόσο στη Βρετανία, οι γυναίκες που γέννησαν παραμένουν περίπου μιάμιση ημέρα- η συντομότερη διαμονή σε νοσοκομείο μετά τον τοκετό σε οποιαδήποτε ανεπτυγμένη χώρα, σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο της εφημερίδας Guardian. 

 

 

Παρόλο που η Κέιτ διανυκτέρευσε στην κλινική μετά την γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ το 2013, όταν γέννησε το 2015 την πριγκίπισσα Σάρλοτ έφυγε μετά από 10 ώρες. 

 

Χθες έκανε νέο «ρεκόρ»!

 

Πώς και γιατί η Κέιτ Μίντλετον βγαίνει πάντα από το νοσοκομείο λίγο μετά τη γέννα

 

Ένας άλλος λόγος για την τόσο σύντομη έξοδο της Κέιτ είναι η φρενίτιδα που προκαλεί η παρουσία της στο νοσοκομείο. Θαυμαστές του βασιλικού ζεύγους είχαν κατασκηνώσει για εβδομάδες έξω από το Lindo Wing και η αστυνομία χρειάστηκε να λάβει έκτακτα μέτρα.

 

Η Κέιτ φυσικά δεν είναι η μοναδική μητέρα που γεννά εκεί οπότε η τόση φασαρία και υπερδραστηριότητα εκτός της κλινικής οπωσδήποτε δεν αρέσει σε όλους. 

 

Σε κάθε περίπτωση, αν η Κέιτ ή το νεογέννητο χρειαστούν ο,τιδήποτε, μια ολόκληρη ομάδα γιατρών και προσωπικού είναι «ετοιμοπόλεμοι» να σπεύσουν στο Παλάτι τους Κένσιγκτον να τους βοηθήσουν.