Πέθανε ο ηθοποιός Nelsan Ellis, γνωστός από τον ρόλο του στο «True Blood»

Πέθανε ο ηθοποιός Nelsan Ellis, γνωστός από τον ρόλο του στο «True Blood» Facebook Twitter
1

Πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 39 ετών ο ηθοποιός Nelsan Ellis από καρδιακή ανεπάρκεια.

Τον θάνατο του επιβεβαίωσε η εκπρόσωπός του Emily Gerson Saines, λέγοντας πως «ήταν ένα μεγάλο ταλέντο, και τα λόγια και η παρουσία του θα μας λείψουν για πάντα».

Ο ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός από τον επιτυχημένο ρόλο του ως Lafayette Reynolds στην πετυχημένη σειρά του HBO «True Blood», όπου είχε πάρει μέρος και στις 7 σεζόν.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για το χαμό του Nelsan Ellis» ανέφερε σε δήλωσή του το HBO. «Ο Nelsan ήταν επί χρόνια μέλος της οικογένειας του HBO, του οποίου η εκπληκτική ερμηνεία ως Lafayette θα παραμείνει στη μνήμη και στη συνολική κληρονομία του "True Blood". Ο Nelsan θα λείψει πολύ στους φαν και σε όλους εμάς στο HBO».

Ο δημιουργός του «True Blood», Alan Ball χαρακτήρισε τον Ellis «μοναδικό ταλέντο του οποίου η δημιουργικότητα δεν έπαυε να με εκπλήσσει. Το να δουλεύω μαζί του ήταν προνόμιο».

Πρόσφατα, ο Ellis είχε εμφανιστεί, επίσης, στην αστυνομική σειρά του CBS, «Elementary». Ήταν ακόμη θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM
Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια