Παρολίγο αεροπορική τραγωδία για τον Bono

Παρολίγο αεροπορική τραγωδία για τον Bono Facebook Twitter
3

Μεγάλη τύχη είχε ο frontman των U2 Μπόνο αλλά και 4 φίλοι του με τους οποίους μετέβαινε αεροπορικώς με Learjet από το Δουβλίνο στο Βερολίνο, προκειμένου να παραβρεθεί στα Bambi International Music awards.

Όταν το αεροσκάφος έφτασε στις γερμανικές ακτές, η πόρτα στο χώρο των αποσκευών στο πίσω μέρος του αεροσκάφους αποκόπηκε. «Ήταν πολύ τυχερός, το αεροπλάνο θα μπορούσε να είχε πέσει» δήλωσε μια πηγή στην εφημερίδα Irish Daily Mail, περιγράφοντας και το τι συνέβη.

«Περίπου μία ώρα μετά την απογείωση, άκουσαν έναν μεγάλο γδούπο από το πίσω μέρος του αεροπλάνου. Τρόμαξαν προς στιγμήν, αλλά συνέχισαν το ταξίδι τους και προσγειώθηκαν στο Βερολίνο. Όταν προσγειώθηκαν, τρομοκρατήθηκαν όταν έμαθαν πως το πίσω μέρος του αεροπλάνου είχε αποκολληθεί. Ολόκληρη η πόρτα μαζί με τις αποσκευές του Μπόνο και των φίλων του, είχαν πέσει στον αέρα» είπε.

Οι αρχές στο αεροδρόμιο του Βερολίνου επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα πως το τζετ προσγειώθηκε με κατεστραμμένη την πόρτα στο χώρο των αποσκευών.

Τα άλλα μέλη του συγκροτήματος ταξίδευαν με άλλη πτήση για τον ίδιο προορισμό.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
τον Νοεμβριο,εναν,μολις,δισκο μετα τον πιο γνωστο τους μηνα,τον October,οι u2 πετανε για Βερολινο,εναν προορισμο faraway,so close.στο αεροδρομιο ο bono διαπιστωνει πως τα υπολοιπα μελη της μπαντας μπαινουνσε διαφορετικο αεροπλανο,ρωταει τον edge:-θα πεταξω with or without you;-χωρις εμενα.-γιατι ετσι;-boy,χαλαρωσε,δεν σημαινει κατι,μην εχεις τοση pride πια!-δεν εχω pride,το λεω in the name of love που εχουμε ως φιλοι τοσα χρονια.all i want is you στο ιδιο αεροπλανο με μενα!-Αμαν,βρε bono,δεν μπορεις ουτε one στιγμη χωρις εμας! μπες εσυ στο πρωτο και we will follow μ' ενα δευτερο!ετσι κι εγινε!το ground beneath their feet δεν ειναι πλεον το ζεστο χωμα,αλλα το ψυχρο μεταλλο.στο πρωτο αεροπλανο,ενας λεει στον τραγουδιστη:-δεν πιστευω πως πεταω μ' εναν u2!-δεν ειναι u2 ,αλλα learjet,λεει ο bono,χωρις δευτερη σκεψη.-μηπως ξερεις και το ονομα του αεροδιαδρομου,οπου πεταμε;-εξυπνακια!πεταμε εκει where the streets have no name,αλλα αριθμο!ξαφνικα,ακουγεται ενας δυνατος ηχος.-το ακουσατε αυτο;ακουστηκε ενα pop!-σιγα μην ακουστηκε και ενα zooropa! ηταν μια εκρηξη!-war!λεει καποια.-σιγα,miss,sarajevo δεν παμε,αλλα βερολινο! βλεπεις τα συννεφα;μπαινουμε σε electrical storm!-δεν ξερω για σας,αλλα εγω αρχισα ηδη να παθαινω vertigo!-τι θα κανουμε;-εγω δεν ξερω ουτε how to dismantle an atomic bomb! μου φαινεται πως εμεις stuck in a moment we can't get out of!-if god will send his angels,θα σωθουμε!-hold me,bono,να μην πεθανω μονη!-thrill me,bono,πες μας ενα τελευταιο τραγουδι!-kiss me,bono,παντοτε σ' αγαπουσα!λεει καποιος.-kill me,bono,καλυτερα εσυ,παρα η προσκρουση!-ψυχραιμια! ολα θα πανε καλα! σε λιγες βδομαδες θα γιορτασουμε την new year's day ζωντανοι! οχι αλλο αδικο ιρλανδικο αιμα,οχι αλλη bloody sunday! λεει ο bono.ετσι κι εγινε! στο βερολινεζικο αεροδρομιο,o τραγουδιστης διηγειται την περιπετεια τους στα υπολοιπα μελη των u2. ετσι,εμπνεονται το beautiful day(εφοσον η μερα που γλιτωνεις απο του χαρου τα δοντια,ειναι ομορφη) και στο καπακι,γυριζουν και το βιντεο-κλιπ,μιας και εχουν το αεροδρομιο ευκαιρο!ΥΓ το i still haven't found what i'm looking for, το εμπνευστηκαν απο την ακαρπη αναζητηση των αποσκευων του bono στην ερημο του joshua tree,που ειναι στις Η.Π.Α, κι οχι στην Γερμανια!!
Τον Nοεμβριο,εναν μολις μηνα μετα το διασημο τους αλμπουμ,October,δηλαδη,ο Bono επιβιβαζεται σε αεροπλανο για Βερολινο,εναν προορισμο faraway,so close.στο αεροδρομιο λεει στον edge:-να μπω στο αεροπλανο with or without you; -without me,απαντα ο edge.-Boy!παραξενος τυπος που εισαι,βρε Edge,του ανταπαντα ο Bono."You move in mysterious ways!"-αυτη ειναι η desire μου,bono,μην εχεις τοση pride,πια!-δεν εχω pride,το κανω in the name of love που νοιωθω για σενα,τοσα χρονια φιλοι!all i want is you στο ιδιο αεροπλανο με μενα!-ουτε one στιγμη δεν μπορεις χωρις εμενα,ρε Bono;δεν θα ελθει και the end of the world εαν δεν ταξιδεψουμε μαζι για μια φορα!Μπες εσυ στο πρωτο αεροπλανο κι i will follow μ΄ενα δευτερο!Ετσι κι εγινε!το ταξιδι ξεκινησε!το ground beneath their feet δεν ειναι το θερμο χωμα,πλεον,αλλα το ψυχρο μεταλλο του αεροπλανου.στο πρωτο αεροπλανο λεει καποιος στον bono:-δεν το πιστευω πως πεταω με εναν u2!-σε learjet ειμαστε,οχι σε u2! του λεει ο bono,χωρις δευτερη σκεψη.-μηπως ξερεις και το ονομα του αεροδιαδρομου,οπου πεταμε;-εξυπνακια!πεταμε where the streets have no name,αλλα αριθμους!ξαφνικα,ακουγεται ενας θορυβος!-τι ηταν αυτος ο ηχος;δεν ακουσατε ενα pop;-war!λεει καποια-μην εισαι χαζη,miss,sarajevo δεν παμε,αλλα βερολινο!δες τα συννεφα γυρω μας!απλως μπηκαμε σε electrical storm!-δεν ξερω για σας,αλλα εγω επαθα vertigo!μπορεις να με βοηθησεις,Bono;-λυπαμαι,εγω δεν ξερω ουτε how to dimantle an atomic bomb!για ναυτιες εχω ακουσει πως βοηθα να staring at the sun,αλλα,δεν παιρνω κι ορκο!-μου φαινεται πως εμεις stuck in a moment we can't get out of!-if god will send his angels,θα σωθουμε!λεει ο bono-hold me,bono!φοβαμαι τοσο πολυ!-thrill me,bono!πες μας ενα τελευταιο τραγουδι!-kiss me,bono!παντοτε σ' αγαπουσα!-kill me,bono!καλυτερα απο σενα παρα απο την προσκρουση!-βρε,δεν με παρατατε,λεω 'γω!θα κανουμε ολοι σε λιγες βδομαδες new year's day ζωντανοι!Ετσι κι εγινε!προσγειωθηκαν κανονικα στο βερολινο σωοι και αβλαβεις!οταν ο bono διηγηθηκε την περιπετεια του στα υπολοιπα μελη της μπαντας,εμπνευστηκαν το τραγουδι beautiful day,μιας και καθε μερα ειναι ομορφη,εαν κανεις ντριμπλα στον χαρο!μαλιστα,γυρισαν και το βιντεοκλιπ στο αεροδρομιο,που το 'χαν και προχειρο!ΥΓ το τραγουδι i still haven't found what i'm looking for,το εμπνευστηκαν απο την χρονοβορα αναζητηση των αποσκευων του bono!