Το πανάκριβο και σπάνιο δαχτυλίδι που δώρισε η Beyoncé στο Μουσείο Victoria and Albert του Λονδίνου

Το πανάκριβο και σπάνιο δαχτυλίδι που δώρισε η Beyoncé στο Μουσείο Victoria and Albert του Λονδίνου Facebook Twitter
1

Το μουσείο Victoria and Albert κατέχει ήδη μια απαράμιλλη συλλογή από μοναδικές δημιουργίες μόδας, αλλά από σήμερα υπερηφανεύεται για μια νέα προσθήκη η οποία είναι δωρεά της Beyoncé.

Πρόκειται για ένα σπάνιο κόσμημα σχεδιασμένο από τον γνωστό κοσμηματοπώλη του Λονδίνου Glenn Spiro.

Το δαχτυλίδι το οποίο είναι σε σχήμα πεταλούδας, έχει εμφανιστεί πολλές φορές να κοσμεί τα δάχτυλα της Beyoncé σε φωτογραφίσεις.

Είναι διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους, πράσινους τσαβορίτες και διαμάντια και εκτιμάται πως η αξία του είναι πάνω από 70.000 δολάρια.

Το πανάκριβο και σπάνιο δαχτυλίδι που δώρισε η Beyoncé στο Μουσείο Victoria and Albert του Λονδίνου Facebook Twitter

«Η Beyoncé είναι μια προσωπικότητα της οποίας το προσωπικό στυλ αντιπροσωπεύει με υπερηφάνεια το V & A και μας τιμά να έχουμε ένα δώρο από την προσωπική συλλογή της», δήλωσε η επιμελήτρια κοσμημάτων Clare Phillips.

«Το δαχτυλίδι πεταλούδα που μας δώρισε είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα σύγχρονης σχεδίασης κοσμημάτων από έναν από τους σημαντικότερους κοσμηματοπώλες της Βρετανίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το δαχτυλίδι εκτίθεται τώρα στη συλλογή κοσμημάτων William and Judith Bollinger στο Μουσείου του Λονδίνου.

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM