Το πανάκριβο και σπάνιο δαχτυλίδι που δώρισε η Beyoncé στο Μουσείο Victoria and Albert του Λονδίνου

Το πανάκριβο και σπάνιο δαχτυλίδι που δώρισε η Beyoncé στο Μουσείο Victoria and Albert του Λονδίνου Facebook Twitter
1

Το μουσείο Victoria and Albert κατέχει ήδη μια απαράμιλλη συλλογή από μοναδικές δημιουργίες μόδας, αλλά από σήμερα υπερηφανεύεται για μια νέα προσθήκη η οποία είναι δωρεά της Beyoncé.

Πρόκειται για ένα σπάνιο κόσμημα σχεδιασμένο από τον γνωστό κοσμηματοπώλη του Λονδίνου Glenn Spiro.

Το δαχτυλίδι το οποίο είναι σε σχήμα πεταλούδας, έχει εμφανιστεί πολλές φορές να κοσμεί τα δάχτυλα της Beyoncé σε φωτογραφίσεις.

Είναι διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους, πράσινους τσαβορίτες και διαμάντια και εκτιμάται πως η αξία του είναι πάνω από 70.000 δολάρια.

Το πανάκριβο και σπάνιο δαχτυλίδι που δώρισε η Beyoncé στο Μουσείο Victoria and Albert του Λονδίνου Facebook Twitter

«Η Beyoncé είναι μια προσωπικότητα της οποίας το προσωπικό στυλ αντιπροσωπεύει με υπερηφάνεια το V & A και μας τιμά να έχουμε ένα δώρο από την προσωπική συλλογή της», δήλωσε η επιμελήτρια κοσμημάτων Clare Phillips.

«Το δαχτυλίδι πεταλούδα που μας δώρισε είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα σύγχρονης σχεδίασης κοσμημάτων από έναν από τους σημαντικότερους κοσμηματοπώλες της Βρετανίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το δαχτυλίδι εκτίθεται τώρα στη συλλογή κοσμημάτων William and Judith Bollinger στο Μουσείου του Λονδίνου.

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ