Όσκαρ 2023: Όσα γνωρίζουμε για την επόμενη τελετή απονομής

Όσκαρ 2023: Όσα γνωρίζουμε για την επόμενη τελετή απονομής Facebook Twitter
0

Στις 12 Μαρτίου του 2023 θα γίνει η τελετή απονομής των Όσκαρ το 2023 στο Dolby Theatre στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια.

Η προθεσμία υποβολής για τις γενικές κατηγορίες συμμετοχής θα είναι η 15η Νοεμβρίου φέτος, με τις προκαταρκτικές λίστες να ανακοινώνονται στις 21 Δεκεμβρίου.

Η ψηφοφορία για τις υποψηφιότητες θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα μεταξύ 12-17 Ιανουαρίου 2023 μετά τη λήξη της περιόδου επιλεξιμότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2023 θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια στις 24 Ιανουαρίου του επόμενου έτους, με την τελική ψηφοφορία να διεξάγεται την εβδομάδα πριν από την τελετή, δηλαδή από 2 ως 7 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι η φετινή βραδιά των Όσκαρ αμαυρώθηκε από το περιβόητο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στη σκηνή.

Σε ένα περιστατικό που έκτοτε έμεινε στην ιστορία, ο Γουίλ Σμιθ χτύπησε τον Ροκ στη σκηνή κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, μετά από ένα αστείο του κωμικού για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Τζάντα Πίνκετ-Σμιθ.

Με πληροφορίες του Billboard


 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 2.500 χρόνια,  ξαναζωντανεύει το Χρυσελεφάντινο Άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Μετά από 2.500 χρόνια,  ξαναζωντανεύει το Χρυσελεφάντινο Άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Το χρυσελεφάντινο άγαλμα παρουσιάζεται στην έκθεση «Οι δύο θεοί» που συμπεριλαμβάνει τον Κολοσσό της Ρόδου και αποτελεί τμήμα μιας ευρύτερης έκθεσης με τίτλο: «Τα 7 θαύματα της αρχαιότητας».
THE LIFO TEAM
Ένα φυλαχτό για όλους και μια Αθηνά για την Αθήνα

Urban Culture / Δύο νέες τοιχογραφίες σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Στην Αλεξάνδρας μια τοιχογραφία-φυλαχτό για όλους μας από τον Άγγελο Πλέσσα, με τίτλο «Φυλαχτό όλων των Όντων», και στην Πανεπιστημίου η τοιχογραφία του Αριστείδη Λάππα «She Who Protects» με μια νέα, πολύχρωμη Αθηνά για μια νέα, πολυπολιτισμική Αθήνα.
THE LIFO TEAM
Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Πολιτισμός / Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Τα σώματα ανήκαν σε έναν άνδρα στα τέλη της δεκαετίας των 30 ή στις αρχές των 40 ετών και σε μια γυναίκα 50 ετών. Το γεγονός ότι πιθανότατα απολάμβαναν ένα χαλαρό γεύμα όταν τους χτύπησε η καταστροφή δεν είναι ασυνήθιστο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ