Οργή για τον κιθαρίστα των Korn που χαρακτήρισε τον Chester Bennington «δειλό» επειδή αυτοκτόνησε
O κιθαρίστας των Korn, Brian «Head» Welch

 

Οργή έχουν προκαλέσει τα σχόλια του κιθαρίστα των Korn, Brian «Head» Welch που χαρακτήρισε την αυτοκτονία του Chester Bennington, τραγουδιστή των Linkin Park, ως «δειλία».

 

Λίγο μετά την είδηση του θανάτου του Bennington, ο οποίος φέρεται να βρέθηκε απαγχονισμένος, ο Welch σχολίασε το συμβάν μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook, γράφοντας πως «έχει τσατιστεί που [ο Chester] το έκανε αυτό». «Ειλικρινά, ο Chester είναι παλιός φίλος με τον οποίο είχαμε κάνει παρέα μερικές φορές και έχω φίλους που ήταν πολύ κοντινοί του, αλλά αυτό αλήθεια με τσατίζει! Πώς μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να στέλνουν αυτό το μήνυμα στα παιδιά τους και τους θαυμαστές τους;! Έχω σιχαθεί αυτήν την αηδία με τις αυτοκτονίες! Έχω δώσει μάχη με την κατάθλιψη και τις ψυχικές ασθένειες και προσπαθώ να είμαι συμπονετικός αλλά είναι δύσκολο όταν είσαι εκνευρισμένος! Αρκετά! Το να παρατάς τα παιδιά σου, τους θαυμαστές σου και τη ζωή είναι ένας δειλός τρόπος για να ξεφύγεις [sic]!!!».

 

 

Μετά τον σάλο που προκάλεσα οι δηλώσεις τους και τα εξοργισμένα σχόλια του κόσμου, ο κιθαρίστας των Korn προέβη σε νέα σειρά από αναρτήσεις όπου ανακάλεσε τα λεγόμενά του, μίλησε συγκινημένος για τον τραγουδιστή των Linkin Park ενώ τον ευχαρίστησε και για ένα δώρο που είχε κάνει κάποτε στην κόρη του.

 

Οργή για τον κιθαρίστα των Korn που χαρακτήρισε τον Chester Bennington «δειλό» επειδή αυτοκτόνησε
Ο Chester Bennington

 

«Δεν είχα σκοπό να φανώ αναίσθητος απέναντι στον Chester. Απλώς είχα να διαχειριστώ πολλά συναισθήματα σήμερα. Σ' αγαπώ Chester. Τσατίζομαι που το έκανες αυτό αλλά ξέρω πως θα μπορούσε να ήμουν εγώ στη θέση σου παλιότερα, μετά από ένα μεθύσι κάποιο βράδυ». 

 

 

 

 

Βέβαια, οι χρήστες δεν φάνηκε να ηρέμησαν αφού συνέχισαν να του επιτίθενται μέσω Twitter με βαρείς χαρακτηρισμούς.