Οι selfies της Άνγκελα Μέρκελ στην Σύνοδο Κορυφής G20

Οι selfies της Άνγκελα Μέρκελ στην Σύνοδο Κορυφής G20 Facebook Twitter
5
Οι selfies της Άνγκελα Μέρκελ στην Σύνοδο Κορυφής G20 Facebook Twitter

Λίγο μετά την άφιξή της στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας για την Σύνοδο Κορυφής G20, την περασμένη Παρασκευή, η Γερμανίδα Καγκελάριος πραγματοποίησε μία αναπάντεχη επίσκεψη στα τοπικά μπαρ της πόλης.


Η Άνγκελα Μέρκελ συνοδευόμενη από τη φρουρά της και με μία μάλλον χαλαρή διάθεση, χαιρετούσε και συνομιλούσε με τους έκπληκτους θαμώνες της πολύβουης Caxton Street, ενώ δέχθηκε ακόμα και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Επιπλέον, πολλοί ήταν κι αυτοί που φώναζαν το όνομα της Καγκελαρίου και της πρότειναν να την κεράσουν ένα ποτό!


Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι είδαν θετικά την κίνηση της Μέρκελ, η οποία δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους επικοινωνιακές πρακτικές.


Αφού η σύντομη βόλτα στα μπαρ ολοκληρώθηκε πολλοί DJs έπαιξαν το χαρακτηριστικό γερμανικό ποπ τραγούδι των 80s, 99 Luftbalons, προς τιμήν της.

Οι selfies της Άνγκελα Μέρκελ στην Σύνοδο Κορυφής G20 Facebook Twitter
Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια