Οι Ντίλαν και Ρόναν Φάροου απαντούν στην Σουν Γι για τη Μία: Μεγαλώσαμε σε ένα υπέροχο σπίτι

Οι Ντίλαν και Ρόναν Φάροου απαντούν στην Σουν Γι για τη Μία: Μεγαλώσαμε σε ένα υπέροχο σπίτι Facebook Twitter
1

Η Σουν Γι Πρεβίν, η υιοθετημένη κόρη της Μία Φάροου που είναι παντρεμένη εδώ και 21 χρόνια με τον Γούντι Άλεν, έγραψε ένα άρθρο στο περιοδικό New York όπου κατηγορεί τη μητέρα της για κακοποίηση.

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, εξηγεί πως δεν μπορεί πια να επιτρέπει στην θετή της μητέρα να χρησιμοποιεί το κίνημα #MeToo για να στρέφεται κατά του Γούντι Άλεν, ενώ περιγράφοντας τη σχέση της με την Μία Φάροου, μιλάει για «αντιπάθεια από την πρώτη στιγμή», σημειώνοντας πως τόσο η ίδια όσο και τα άλλα υιοθετημένα παιδιά της οικογένειας αντιμετωπίζονταν περισσότερο σαν «κατοικίδια»

Η Ντίλαν Φάροου, ένα ακόμα υιοθετημένο παιδί της Μία Φάροου, εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στου ισχυρισμούς της Σουν Γι και τις περιγραφές σχετικά με τον τρόπο ανατροφής τους, επαναλαμβάνοντας την εμπειρία της με το φερόμενο «προσβλητικό άγγιγμα» του 82χρονου Άλεν. 

«Χάρη στη μητέρα μου, μεγάλωσα σε ένα υπέροχο σπίτι, γεμάτο με την αγάπη που δημιούργησε. Έχω ένα μήνυμα για τα μέσα ενημέρωσης και τους συμμάχους του Γούντι Άλεν: κανείς "δεν με περιφέρει ως θύμα"- εξακολουθώ να είμαι μια ενήλικη γυναίκα με έναν αξιόπιστο ισχυρισμό, απαράλλαχτο εδώ και δυο δεκαετίες και βασισμένο σε αποδείξεις», έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter. 

Η Ντίλαν Φάροου διέψευσε επίσης τις κατηγορίες της Σουν Γι πως η μητέρα τους την «πίεζε» ή την καθοδηγούσε με άλλους τρόπους στο να κατηγορήσει τον Άλεν για σεξουαλική κακοποίηση, χαρακτηρίζοντας τον ισχυρισμό ως «προσβλητικό». «Στο μόνο που χρησιμεύει όλο αυτό είναι να με στοχοποιεί εκ νέου. Χάρη στη μητέρα μου μεγάλωσα σε ένα υπέροχο σπίτι», προσθέτει στο μήνυμά της. 


Στη συνέχεια προχώρησε σε ακόμη μία δήλωση, αυτή τη φορά συμπαράστασης από τα αδέρφια της. «Αγαπούμε και στηρίζουμε την μαμά μας που πάντα ήταν ένας στοργικός και δοτικός γονιός. Κανείς μας δεν έγινε ποτέ μάρτυρας ο,τιδήποτε άλλου εκτός από συμπονετικής μεταχείρισης στο σπίτι μας, γι' αυτό το λόγο και τα δικαστήρια έδωσαν την αποκλειστική κηδεμονία όλων των παιδιών στη μητέρα μας», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, τα αδέρφια της Ντίλαν. 

Σε παρόμοιο ύφος κινείται και η δήλωση που έκανε μετά την Ντίλαν, και ο αδερφός της, Ρόναν Φάροου. «Χρωστάω ό,τι είμαι στην Μία Φάροου. Είναι μια αφοσιωμένη μαμά που πέρασε από την κόλαση για την οικογένειά της, κι όλα αυτά ενώ δημιουργούσε ένα στοργικό σπιτικό για εμάς. Αλλά αυτό δεν σταμάτησε ποτέ τον Γούντι Άλεν και τους συμμάχους του από το να φτιάχνουν ιστορίες που διασύρουν τη μητέρα μου για να αποδυναμώσουν την αξιοπιστία των κατηγοριών της αδερφής μου για κακοποίηση», ανέφερε στο Twitter.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM
«Θα αποσυρθώ μόνο όταν καρφώσουν το καπάκι στο κουτί μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

Πολιτισμός / «Θα αποσυρθώ όταν καρφώσουν το καπάκι στο φέρετρό μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

«Δεν έχετε ιδέα πώς αισθάνομαι, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» - Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό του 17 ημέρες πριν πεθάνει
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΛΗ

σχόλια

1 σχόλια
Νομίζω ότι είναι ανούσια η εκατέρωθεν προβολή δηλώσεων και αντιπαραθέσεων, σε μια υπόθεση που κανένας τους δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα.Θεωρώ ότι ο καθένας μας λειτουργεί κριτικά, περισσότερο με προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες παρά με στοιχεία.Σαφώς και όλοι τους είναι δυσλειτουργικοί και απορώ γιατί πρέπει να ασχολούμαστε συνεχώς μαζί τους, για θέματα άλλα, πέραν των (όποιων) καλλιτεχνικών τους δημιουργιών.