Οι μυστικές υπηρεσίες ανέκριναν τον Έμινεμ για «απειλητικούς» στίχους προς τον Τραμπ

Οι μυστικές υπηρεσίες ανέκριναν τον Έμινεμ για «απειλητικούς» στίχους προς τον Τραμπ Facebook Twitter
0

Όταν το 2018 ο Έμινεμ είπε στο τραγούδι «The Ringer» πως δέχθηκε επίσκεψη από τις μυστικές υπηρεσίες για στίχους που θεωρήθηκαν απειλή απέναντι στον Τραμπ, όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για στιχουργική έμπνευση.

«Αλλά ξέρω πως τουλάχιστον το έχει ακούσει / επειδή ο πορτοκαλί πράκτορας έστειλε τις μυστικές υπηρεσίες να με γνωρίσουν από κοντά για να δει αν όντως σκέφτομαι να του κάνω κακό/ ή να ρωτήσει αν έχω σχέση με τρομοκράτες», ανέφερε ο ράπερ στους στίχους του. 

 

Τώρα, έγγραφα που πήρε στην κατοχή του το Buzzfeed αυτή την εβδομάδα, αποκαλύπτουν πως ο Έμινεμ πράγματι μιλούσε από προσωπική εμπειρία και πως τον ανέκριναν οι μυστικές υπηρεσίες τον Δεκέμβριο του 2017. Στο στόχαστρο ήταν στίχοι από το άλμπουμ Revival του 2017 μαζί με άλλα υποτιμητικά σχόλια που είχε κάνει ο ράπερ για τον Αμερικανό πρόεδρο και την οικογένειά του, μεταξύ άλλων για την Ιβάνκα Τραμπ στο τραγούδι «Fame».

 

«Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάδερς [σ.σ. Marshall Mathers είναι το αληθινό όνομα του Eminem] κάνει απειλητικά σχόλια απέναντι στον Αμερικανό πρόεδρο και την οικογένειά του. Τον Ιούνιο του 2017 είχε κάνει freestyle σχόλια απειλητικής φύσεως απέναντι στον πρόεδρο», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα έγγραφα. 

Παραδόξως οι μυστικές υπηρεσίες φέρεται να ειδοποιήθηκαν για τους στίχους του Revival από έναν υπάλληλο του ταμπλόιντ TMZ, μόλις λίγες ώρες μετά την δημοσίευση ενός άρθρου σχετικά με την κριτική του Έμινεμ πάνω στον Τραμπ. 

Αφού συναντήθηκαν με τον ράπερ και τους δικηγόρους του, οι μυστικές υπηρεσίες τελικά αποφάσισαν να μην προωθήσουν το θέμα σε εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία

Πολιτισμός / Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία

Φέτος, εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο γεγονός της Εξόδου του ελληνισμού από τη Μικρά Ασία και του ίχνους που άφησε στη συλλογική μνήμη
Οι κήποι της Πινακοθήκης Ουφίτσι αποκτούν ξανά την αίγλη των Μεδίκων

Πολιτισμός / Οι κήποι της Πινακοθήκης Ουφίτσι αποκτούν ξανά την αίγλη των Μεδίκων

Το πάρκο, που αποτελεί μέρος του δικτύου Γκαλερί Ουφίτσι, σχεδιάστηκε από την οικογένεια Μέντιτσι από τον 16ο αιώνα και μετά και καθιέρωσε το ιταλικό στυλ κήπων που έγινε πρότυπο για τις ευρωπαϊκές αυλές.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ