No.1

Οι Massive Attack διέγραψαν τη σελίδα τους στο Facebook εξαιτίας του σκανδάλου Cambridge Analytica

Οι Massive Attack διέγραψαν τη σελίδα τους στο Facebook εξαιτίας του σκανδάλου Cambridge Analytica Facebook Twitter
0

Τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος Massive Attack ανακοίνωσαν σήμερα πως διαγράφουν τη σελίδα του στο Facebook μετά τις αποκαλύψεις που πήραν τη μορφή σκανδάλου για την εταιρία Cambridge Analytica.

Η δημοφιλής πλατφόρμα βρίσκεται εδώ και μέρες στο στόχαστρο καθώς αποκαλύφθηκε πως η Cambridge Analytica - εταιρεία πολιτικών δεδομένων που προσλήφθηκε από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ το 2016 - συγκέντρωσε με παράνομο τρόπο ιδιωτικές πληροφορίες από 50 εκατομμύρια χρήστες του Facebook χωρίς την άδειά τους.

Σήμερα οι Massive Attack ανακοίνωσαν μέσα από το ίδιο το Facebook πως θα διαγράψουν τη σελίδα τους και λίγη ώρα μετά προχώρησαν στην πράξη την οποία προανήγγειλαν.

«Υπό το φως των συνεχιζόμενων παραβιάσεων της ιδιωτικότητάς σας, την απουσία διαφάνειας και την έλειψη υπευθυνότητας, οι Massive Attack θα αποσυρθούν προσωρινά από το Facebook», έγραψαν στο ποστ το οποίο εδώ και λίγη ώρα δεν είναι ορατό καθώς η σελίδα διεγράφη.

«Ελπίζουμε ειλικρινά να αλλάξουν τις πολιτικές τους γύρω από αυτά τα θέματα», προσθέτει η ανακοίνωση η οποία διευκρινίζει ότι οι φανς θα μπορούν να ελέγχουν την επίσημη ιστοσελίδα τους για τα νέα των Massive Attack.

Πολιτισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM