Οι Μαίρη- Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν σε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Οι Μαίρη- Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν σε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί Facebook Twitter
0

Η Μαίρη- Κέιτ και η Άσλεϊ Όλσεν κάνουν σπανίως δημόσιες εμφανίσεις, πόσο μάλλον μαζί, οπότε η ταυτόχρονη παρουσία τους χθες σε ένα γκαλά στη Νέα Υόρκη όπως ήταν φυσικό μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων.

Οι 31 ετών δίδυμες αδερφές βρέθηκαν στο «Youth America Grand Prix's Stars of Today Meet the Stars of Tomorrow Gala» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Κέντρο Λίνκολν και φωτογραφήθηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί με περίπου ασορτί εμφανίσεις, φορώντας μάξι φούστες και ζιβάγκο μπλούζες, αλλά σε διαφορετικό χρώμα. 

Οι Μαίρη- Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν σε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί Facebook Twitter



Την Μαίρη- Κέιτ συνόδευε ο σύζυγός της Ολιβιέ Σαρκοζί, κάτι ακόμη πιο σπάνιο καθώς οι δυο τους αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις.

Οι Μαίρη- Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν σε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί Facebook Twitter

Aπό την εκδήλωση απουσίαζε η μικρότερη αδερφή τους Ελίζαμπεθ Όλσεν, που έχει πει ότι χρωστά πολλά στις αδερφές της καθώς αυτές ήταν που της έμαθαν πως να διαχειρίζεται σωστά τη δημοσιότητα, κρατώντας ωστόσο μακριά από παπαράτσι την προσωπική της ζωή. «Πάντα υπάρχουν τρόποι να έχεις ιδιωτικότητα, οι αδερφές μου είναι απόλυτες σε αυτό και το σέβομαι. Από αυτές πήρα όλες τις αξίες που έχω», είπε πρόσφατα η 29χρονη Ελίζαμπεθ σε συνέντευξή της.

Currently looking for wallpaper... please send shops and sites my way #wallpapercrushwednesday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Olsen (@elizabetholsenofficial) στις

Οι δίδυμες αδερφές Όλσεν έχουν καταφέρει από το 1995 όταν πρωτοεμφανίστηκαν στην τηλεοπτική σειρά «Full House» μέχρι σήμερα να δημιουργήσουν μαζί μια περιουσία που αγγίζει τα 300 εκατ. δολάρια. Σήμερα τρέχουν δύο fashion labels- τα The Row και Elizabeth & James.

«Νομίζω πως είμαστε τυχερές γιατί η σκληρή δουλειά σε εμάς βγαίνει φυσικά. Δεν χρειαζόμαστε τόσο χρόνο να σκεφτούμε και να επεξεργαστούμε κάτι. Κι από την άλλη εγώ έχω έναν σύζυγο [τον Ολιβιέ Σαρκοζί], δύο θετά παιδιά και μια ζωή. Πρέπει να πάω σπίτι να μαγειρέψω. Τα σαββατοκύριακα κάνω ιππασία. Βρίσκεις κάτι που σε βοηθά να χαλαρώσεις και αν δεν το έχεις, πρέπει να το ψάξεις. Αλλιώς παθαίνεις burn out και μετά δεν είσαι παραγωγικός», είχε πει πέρυσι η Μαίρη- Κέιτ στο Net-a-Porter.

Και οι δυο θεωρούνται fashion icons και στο Instagram υπάρχουν δεκάδες λογαριασμοί που ασχολούνται με το στιλ και τα ρούχα που επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους.

ASHLEY OLSEN #ashleyolsen #olsentwins #inspiration #streetstyle #beauty #effortless #offduty #chic #casual #lotd #outfit #styleicon #fashionicon #sunglasses #denim

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STYLE INSPIRATION (@style.album) στις

Floral or sequins? Comment ? or ✨ below!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olsensanonymous στις

#AshleyOlsen #olsenobsessive #Olsen #Ashley

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olsen Twins (@marykateandashleyfullerolsen) στις

#mkaolsen #olsentwins #marykateolsen #ashleyolsen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MKAOlsen (@mkaolsen4852) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM