Οι Dsquared2 θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Αθήνα επίδειξη μόδας στην Athens Xclusive Designers Week

Οι Dsquared2 θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Αθήνα επίδειξη μόδας στην Athens Xclusive Designers Week Facebook Twitter
(Tullio M. Puglia/Getty Images)
1


Η 21η Athens Xclusive Designers Week υποδέχεται τους Dean και Dan Caten, τους δύο ιδρυτές του διεθνούς οίκου μόδας DSQUARED2, για την πρώτη τoυς επίδειξη στην Αθήνα.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν σήμερα πως η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας θα φιλοξενήσει τον οίκο στην 21η Athens Xclusive Designers Week, που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι δύο σχεδιαστές θα παρουσιάσουν επιλεγμένα κομμάτια της καινούργιας συλλογής τους F/W 2017-18, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Το brand Dsquared2, των εκκεντρικών Καναδών Dean και Dan Caten, ιδρύθηκε το 1992 στην Ιταλία. Από τότε οι σχεδιαστές συνεργάστηκαν με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του εξωτερικού και το 1995 παρουσίασαν την πρώτη συλλογή σηματοδοτώντας την αρχή των φαντασμαγορικών fashion shows τους. Έκτοτε, τράβηξαν την προσοχή και τα βλέμματα των δημοσιογράφων,των αγοραστών και των fashion lovers από όλο τον κόσμο.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια