Οι Dsquared2 θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Αθήνα επίδειξη μόδας στην Athens Xclusive Designers Week

Οι Dsquared2 θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Αθήνα επίδειξη μόδας στην Athens Xclusive Designers Week Facebook Twitter
(Tullio M. Puglia/Getty Images)
1


Η 21η Athens Xclusive Designers Week υποδέχεται τους Dean και Dan Caten, τους δύο ιδρυτές του διεθνούς οίκου μόδας DSQUARED2, για την πρώτη τoυς επίδειξη στην Αθήνα.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν σήμερα πως η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας θα φιλοξενήσει τον οίκο στην 21η Athens Xclusive Designers Week, που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι δύο σχεδιαστές θα παρουσιάσουν επιλεγμένα κομμάτια της καινούργιας συλλογής τους F/W 2017-18, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Το brand Dsquared2, των εκκεντρικών Καναδών Dean και Dan Caten, ιδρύθηκε το 1992 στην Ιταλία. Από τότε οι σχεδιαστές συνεργάστηκαν με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του εξωτερικού και το 1995 παρουσίασαν την πρώτη συλλογή σηματοδοτώντας την αρχή των φαντασμαγορικών fashion shows τους. Έκτοτε, τράβηξαν την προσοχή και τα βλέμματα των δημοσιογράφων,των αγοραστών και των fashion lovers από όλο τον κόσμο.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια