Οδός Freddie Mercury με καθυστέρηση 29 χρόνων

Οδός Freddie Mercury με καθυστέρηση 29 χρόνων Facebook Twitter
Η φωνή των Queen, ο Freddie Mercury απέκτησε τον δικό του δρόμο.
0

O δρόμος που μεγάλωσε ο Freddie Mercury, ο frontman των Queen, πήρε το όνομα του σπουδαίου καλλιτέχνη σε προάστιο του δυτικού Λονδίνου.

Σχεδόν 30 χρόνια μετά τον θάνατο του Freddie Mercury, το 1991, ένας δρόμος του Feltham στο δυτικό Λονδίνο, όπου έμενε όταν ήταν έφηβος ο ίδιος πλέον μετονομάστηκε σε «Freddie Mercury Close».

Την ειδική τελετή διοργάνωσε η αδερφή του εκλιπόντος καλλιτέχνη. Οι τοπικές αρχές συμφώνησαν να μετονομαστεί μέρος της οδού Hanworth, όπου βρίσκεται η Παγκόσμια Ένωση Ζωροαστρισμού καθώς ο frontman των Queen, ήδη από παιδί είχε ασπαστεί τη συγκεκριμένη θρησκεία.

Η οικογένεια Bulsara, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του ηγέτη των Queen, μετακόμισε στην περιοχή, η οποία βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο του Χίθροου, από την Ζανζιβάρη το 1964.

Τότε ζούσαν σε ένα διαμέρισμα σε ένα μικρό δρομάκι της οδού Gladstone 22, όπου το 2016 τοποθετήθηκε μία μπλε πλάκα προς τιμή του.

Ο Freddie Mercury πέθανε το 1991 σε ηλικία 45 ετών έπειτα από επιπλοκές που προκλήθηκαν, καθώς ο τραγουδιστής έπασχε από AIDS.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM
Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Πολιτισμός / Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Το νέο έργο της Λένας Κιτσοπούλου, ο «Αφανισμός» του Μπέρχαρντ σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου, η «Αντιγόνη» και η «Αφιέρωση» σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Σφενδόνης για τη νέα σεζόν.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ