O Τζόνι Ντεπ είναι για 2η συνεχή χρονιά ο πιο υπερτιμημένος σταρ του Χόλιγουντ

O Τζόνι Ντεπ είναι για 2η συνεχή χρονιά ο πιο υπερτιμημένος σταρ του Χόλιγουντ Facebook Twitter
0

Το περιοδικό Forbes κατάρτισε και φέτος την ετήσια λίστα του με τους πιο υπερτιμημένους σούπερ σταρ του Hollywood.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία δεκάδα κινηματογραφικών αστέρων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που ναι μεν αμείβονται με πάρα πολλά χρήματα για τους ρόλους που υποδύονται, ωστόσο δεν φέρνουν τις ανάλογες εισπράξεις στα ταμεία.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Τζόνι Ντεπ.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο δημοφιλής ηθοποιός βίωσε μία άκρως τραυματική χρονιά μετά τις κατηγορίες για λεκτική και σωματική κακοποίηση και εν τέλει το συναινετικό διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χέρντ.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά ούτε στα επαγγελματικά του. Μετά τις ταινίες «Mortdecai» και «Transcendence» που απέτυχαν παταγωδώς στο box office το 2015, ανάλογη τύχη είχε και η ταινία «Alice Through the Looking Glass» που βγήκε στις αίθουσες τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με το Forbes και με βάση την αναλογία αμοιβή/εισπράξεις για τις τρεις τελευταίες ταινίες του, ο Τζόνι Ντεπ επέστρεψε στα ταμεία 2.80 δολάρια για κάθε 1 δολάριο που πληρώθηκε.

Όπως μάλιστα σημειώνει το οικονομικό περιοδικό, μπορεί οι περιπέτειες στην προσωπική ζωή του Ντεπ να μην επηρέασαν την αμοιβή του, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στις μελλοντικές εισπράξεις από τα εισιτήρια των ταινιών του.

Τη δεκάδα με τους πιο υπερτιμημένους σταρ του Χόλιγοντουν κατά σειρά, από τη 10η έως τη 2η θέση, οι: Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζούλια Ρόμπερτς, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μάρκ Γουόλμπεργκ, Άνταμ Σάντλερ, Tζορτζ Κλούνεϊ, Γουιλ Φέρελ, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Γουίλ Σμιθ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James» – Η ανατρεπτική ματιά στον Χάκλμπερι Φιν

Πολιτισμός / Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James»

Ο Percival Everett τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ για το «James», μια ανατρεπτική επαναφήγηση του «Χακλμπερι Φιν» από την οπτική του Τζιμ - Το μυθιστόρημα έχει ήδη σαρώσει τα λογοτεχνικά βραβεία των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Ο κορυφαίος Γαλλο-Λιβανέζος καλλιτεχνικός διευθυντής, επιμελητής και σκηνοθέτης υπήρξε απόλυτα αφοσιωμένος στην τέχνη του και άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο της όπερας, της μουσικής και του θεάτρου.
LIFO NEWSROOM
Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Πολιτισμός / Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Στη δραματουργική και σκηνοθετική προσέγγιση της «Ανδρομάχης» από τη Μαρία Πρωτόπαππα, η Ερμιόνη και η Ανδρομάχη αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη των χωρών τους, ενώ ο Μενέλαος και ο Πηλέας την πολιτική και την εξουσία
LIFO NEWSROOM