O Τζόνι Ντεπ αντεπιτίθεται,κάνει μήνυση στην Άμπερ Χερντ και ζητά τεράστια αποζημίωση

O Τζόνι Ντεπ αντεπιτίθεται,κάνει μήνυση στην Άμπερ Χερντ και ζητά τεράστια αποζημίωση Facebook Twitter
0

Ο Τζόνι Ντεπ αποφάσισε να ανοίξει ξανά το μέτωπο με την Άμπερ Χερντ και την κατηγορεί πως είπε ψέματα για τη σχέση τους ενώ ζητά μια υπέρογκη αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Ντεπ κατηγορεί την Χερντ πως για να προωθήσει την καριέρα της εμφανίστηκε ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην μήνυση που κατέθεσε με την οποία διεκδικεί 50 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

Επιπλέον ισχυρίζεται πως η Χερντ είχε ξεκινήσει λίγο μετά το γάμο τους το 2015, τη σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ.

Οι δικηγόροι της Χερντ απάντησαν άμεσα κάνοντας λόγο για απελπισμένη προσπάθεια του Ντεπ και τονίζουν πως αρνείται να αποδεχθεί την αλήθεια.

Στη μήνυση ο Ντεπ αρνείται έντονα τους ισχυρισμούς ότι κακοποίησε την Χερντ υποστηρίζοντας ότι αυτός ήταν το πραγματικό θύμα της διαμάχης τους και της σχέσης του. «Κατ 'αρχάς τον κακομεταχειριζόταν και μετά κακοποίησε τη φήμη του», δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Η Αμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ το 2016, ισχυριζόμενη πως την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά. Το διαζύγιό τους βγήκε το 2017 και μέρος του συνολικού ποσού των επτά εκατομμυρίων δολαρίων που αποκόμισε η Χερντ έγινε δωρεά σε νοσοκομείο Παίδων του Λος Αντζελες.

Το διαζύγιο των δύο ηθοποιών μετά από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου, ήταν ένα από τα πιο τοξικά του Χόλιγουντ το 2016, που περιείχε ισχυρισμούς για σωματική κακοποίηση και πήρε μεγάλη διάσταση.

Τώρα, στη μήνυση που κατέθεσε ο Ντεπ, ισχυρίζεται πως όλη αυτή η διάσταση που πήρε η υπόθεση, ήταν μελετημένη από την Χερντ για να να γίνει πιο γνωστή και εμφανιζόμενη ως θύμα να προωθήσει την καριέρα της.

Η μήνυση επικεντρώνεται στο άρθρο της Χερντ που είχε δημοσιεύσει η Washington Post στο οποίο η ηθοποιός ανέφερε το πώς οι καταγγελίες που έκανε επηρέασαν αρνητικά την καριέρα της.

Το άρθρο μίλησε για τις σχέσεις της με τους άνδρες και την εμπειρία της με την ενδοοικογενειακή βία, αλλά δεν κατονομάζει τον ηθοποιό.

Σύμφωνα με τη μήνυση του Ντεπ, η Χερντ ήταν η αιτία που οι σταρ έχασε πολλές δουλειές και αναφέρει ως παράδειγμα την απομακρύνσή του από τις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM
«Φάρμα»: Τα ζώα «ζωντανεύουν» μέσα από τη Νεοελληνική Γλυπτική στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Πολιτισμός / «Φάρμα»: Τα ζώα της συλλογής της Εθνικής Γλυπτοθήκης αποκτούν μόνιμη έκθεση

Ένα πιο σπάνιο, αλλά πολύ ενδιαφέρον θέμα της Γλυπτικής, όχι μόνο μέσα από την ιδιαίτερη προσέγγιση, αλλά και μέσα από το ύφος του κάθε καλλιτέχνη, άλλοτε έντονα ρεαλιστικό και άλλοτε λιτό και αφαιρετικό, από τη δεκαετία του 1940 έως και τη δεκαετία του 1970.
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥΡΚΑΚΟΥ
Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η προκλητική δημιουργία του Λούκα Γκουντανίνο «After the Hunt», ο Χρυσός Φοίνικας του Παναχί, το «Good Fortune», το «Black Phone 2» και 4 ακόμα ταινίες στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ