Τελικά η Άμπερ Χερντ δώρισε όλα τα χρήματα από το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ

Τελικά η Άμπερ Χερντ δώρισε όλα τα χρήματα από το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες (CHLA) δώρισε η Άμπερ Χερντ μέρος του ποσού που πήρε από το διαζύγιό της με τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ.

Την δέσμευση αυτή την είχε κάνει η 31χρονη ηθοποιός το 2016, όταν είχε δηλώσει ότι τα χρήματα που θα πάρει θα τα διαθέσει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Έτσι και έπραξε αφού πλέον βρίσκεται στη λίστα του νοσοκομείου με τους δωρητές για το 2017, αν και το ποσό δεν έχει ανακοινωθεί κυμαίνεται μεταξύ του 1 εκατ. δολαρίων και των 4,9 εκατομμυρίων.

Τα υπόλοιπα χρήματα έχουν μοιραστεί σε άλλα ιδρύματα.

Το όνομα της Άμπερ βρίσκεται στη λίστα του CHLA, με τη δήλωση που αναφέρει: «Ανακοινώνουμε τη λίστα με τους έκτακτους δωρητές μας κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2017».

«Εκ μέρους όλων των παιδιών και των οικογενειών των οποίων η ζωή έχει επηρεαστεί, αλλά και όλων εμάς του Νοσοκομείου Παίδων του Λος Άντζελες, εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας», γράφει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του νοσοκομείου.

Η Άμπερ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατά του Τζόνι Ντεμπ στις 23 Μαΐου του 2016, ύστερα από ένα χρόνο έγγαμου βίου, ενώ ταυτόχρονα κατέθεσε εναντίον του και περιοριστικά μέτρα κατηγορώντας τον ηθοποιό για σωματική και λεκτική βία κατά τη διάρκεια του γάμους τους. Ο Ντεπ είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς της 31χρονης ηθοποιού.

Με την έκδοση του διαζυγίου η πρώην σύζυγος είχε δηλώσει: «Η σχέση μας ήταν έντονα παθιασμένη και μερικές φορές ασταθής, αλλά πάντα υπήρχε αγάπη. Κανένα από τους δυο μας δεν έχει καταθέσει ψευδείς κατηγορίες για οικονομικό όφελος. Δεν υπήρξε ποτέ πρόθεση για σωματική ή συναισθηματική βλάβη».

Στη ίδια δήλωση είχε ανακοινωθεί ότι η Άμπερ θα δωρίσει τα χρήματα από το διαζύγιο σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα, καθώς και το ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω δημόσιες δηλώσεις σχετικά με αυτό το ζήτημα ξεκαθαρίζοντας ότι «η Άμπερ επιθυμεί το καλύτερο για τον Τζόνι στο μέλλον».

Τότε έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός σχεδιάζει να δωρίσει τα χρήματα από τον διακανονισμό, ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων, στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και το CHLA καθώς και σε οργανώσεις που προστατεύουν τις γυναίκες από τη βία.

Εκείνη την περίοδο η Άμπερ Χερντ δήλωσε: «Όπως περιγράφεται στην εντολή περιορισμού και τον διακανονισμό του διαζυγίου, τα χρήματα δεν έπαιξαν ρόλο για μένα και δεν είχαν ποτέ σημασία, εκτός από το βαθμό που θα μπορούσα να το δώσω σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και, κατά αυτόν τον τρόπο, ελπίζω να βοηθήσω τους λιγότερο ικανούς να υπερασπιστούν τον εαυτό τους».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM