Ο Τζεφ Μπρίτζες διαγνώστηκε με λέμφωμα: «Όπως θα έλεγε ο Dude, ΣΚ***» - Η ανάρτηση στο Facebook

Ο Τζεφ Μπρίτζες διαγνώστηκε με λέμφωμα: «Όπως θα έλεγε ο Dude, ΣΚ***» - Η ανάρτηση στο Facebook Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Με μία αναφορά στον Μεγάλο Λεμπόφσκι, ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες ανακοίνωσε στα social media πως διαγνώστηκε με λέμφωμα, ζητώντας μια χάρη από τους φίλους και τους ακολούθους του. 

«Όπως θα έλεγε ο Dude.. Νέα ΣΚ*** ήρθαν στο φως», έγραψε ο 71χρονος καλλιτέχνης στο Facebook.

«Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Παρότι είναι μία σοβαρή ασθένεια, αισθάνομαι τυχερός που έχω μία σπουδαία ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή. Ξεκινώ θεραπεία και θα σας ενημερώνω για την ανάρρωσή μου. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας και τις ευχές σας.»

Το λέμφωμα είναι από τους συνηθισμένους αιματολογικούς καρκίνους, και εμφανίζεται στα κύτταρα του λεμφικού συστήματος όταν παρουσιάσουν κάποιο γενετικό λάθος που τα οδηγεί είτε να πολλαπλασιάζονται πιο γρήγορα από το φυσιολογικό, είτε να ζουν περισσότερο. 

Παρά την διάγνωσή του με καρκίνο, ο Μπρίτζες δεν έμεινε σε αυτό και έκανε έκκληση για κάτι τελείως διαφορετικό στους Αμερικανούς, στο τέλος της ανάρτησής του: «Και μια που έχω την προσοχή σας, σας παρακαλώ θυμηθείτε να πάτε να ψηφίσετε. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό. Vote.org. 

Με αγάπη

Τζεφ». 

Ο Τζεφ Μπρίτζες διαγνώστηκε με λέμφωμα: «Όπως θα έλεγε ο Dude, ΣΚ***» - Η ανάρτηση στο Facebook Facebook Twitter
GETTY IMAGES

Το 2009 ο Μπρίτζες κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Crazy Heart. Προέρχεται από οικογένεια ηθοποιών και από παιδί είχε συνεργαστεί με τον πατέρα του Λόιντ Μπρίτζες και τον αδερφό του Μπο στο τηλεοπτικό Sea Hunt.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες ταινίες όπως Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (The Big Lebowski, 1998) και το True Grit για το οποίο έλαβε και την έκτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ το 2010.

As the Dude would say.. New S**T has come to light. I have been diagnosed with Lymphoma. Although it is a serious...

Δημοσιεύτηκε από Jeff Bridges στις Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Πολιτισμός / Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Φοιτητές από το Imperial College του Λονδίνου προχώρησαν στην παρεμπόδιση της εγκατάστασης ενός γλυπτού του Antony Gormley, για το οποίο υποστηρίζουν ότι μοιάζει με άνδρα με πέος σε στύση.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ