Ο Τζάρεντ Λέτο μεταμορφώνεται σε Καρλ Λάγκερφελντ για μια νέα, βιογραφική ταινία

Ο Τζάρεντ Λέτο μεταμορφώνεται σε Καρλ Λάγκερφελντ για μια νέα, βιογραφική ταινία Facebook Twitter
Instagram
0

Ο Τζάρεντ Λέτο θα υποδυθεί τον Καρλ Λάγκερφελντ σε μία νέα βιογραφική ταινία, δικής του παραγωγής.

Η ζωή ενός από τους πιο εμβληματικούς ανθρώπους στην παγκόσμια μόδα, με 50 χρόνια και πλέον παρουσίας, θα ξεδιπλωθεί στη μεγάλη οθόνη και σύμφωνα με πληροφορίες ο Λέτο έχει ήδη λάβει την έγκριση του οίκου μόδας.

Ο Λαγκερφελντ, που πέθανε τον Φεβρουάριο του 2019 είχε αφήσει το στίγμα του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel.

Ο Τζάρεντ Λέτο, βραβευμένος με Όσκαρ B' ανδρικού για την ερμηνεία του στο «Dallas Buyers Club» θα πρωταγωνιστήσει ως ο εμβληματικός σχεδιαστής, ενώ μαζί με την Έμμα Λούντμπρουκ υπογράφουν την παραγωγή.

Το project βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο ενώ δεν έχει επιλεγεί ούτε ο σκηνοθέτης.

Ο Λέτο είπε στο WWD (του Variety) ότι η ταινία πιθανότατα θα εξερευνήσει το «πλήθος των σχέσεων» του σχεδιαστή. «Ο Καρλ είχε μια καριέρα που διήρκεσε 50 και πλέον χρόνια, επομένως τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά ήταν κοντά σε πολλούς ανθρώπους. Μπορώ να πω ότι θα επανέλθουμε σε βασικές σχέσεις που μεταφέρουν διαφορετικά σημεία της ζωής του», είπε ο Λέτο.

Ο Λέτο έχει επίσης επιστρατεύσει τρεις μακροχρόνιους συμμάχους του Λάγκερφελντ: τον Pier Paolo Righi, διευθύνοντα σύμβουλο του οίκου Λάγκερφελντ από το 2011, την Caroline Lebar, SVP εικόνας και επικοινωνίας του οίκου και Sébastien Jondeau, ο οποίος ήταν ο προσωπικός του βοηθός και σωματοφύλακά του. Και οι τρεις θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας.

«Ο Καρλ ήταν πάντα έμπνευση για μένα», είπε ο Λέτο. Ο ηθοποιός περιέγραψε τον Λάγκερφελντ ως «πραγματικό πολυμαθή, καλλιτέχνη, καινοτόμο, ηγέτη και, το πιο σημαντικό, ευγενικό άνθρωπο».

«Όταν βρεθήκαμε με την ομάδα του Καρλ Λάγκερφελντ, μοιραστήκαμε αμέσως ένα όραμα να δημιουργήσουμε μια ωδή με σεβασμό στον Καρλ, υπερβαίνοντας παράλληλα τα καλλιτεχνικά όρια του τι μπορεί να είναι μια βιογραφική ταινία», συνέχισε ο Λέτο.

Ο Pier Paolo Righi είπε ότι «με τα χρόνια, (τους) έχουν προσεγγιστεί αρκετοί παραγωγοί του Χόλιγουντ που πρότειναν να συνεργαστούν σε μια ταινία για την εμβληματική ζωή του σχεδιαστή».

«Μόνο από τότε που γνωρίσαμε τον Τζάρεντ και την Έμμα νιώσαμε πραγματικά σίγουροι για την ιστορία που θα ειπωθεί με τον καλλιτεχνικό τρόπο που θα ήθελε ο Καρλ.

»Κατά τη διάρκεια των συζητήσεών μας, δημιουργήσαμε μια εξίσου αξιόπιστη και εμπνευσμένη δημιουργική σχέση που θα μας επιτρέψει να συνεργαστούμε πολύ αρμονικά σε αυτό το όμορφο έργο», κατέληξε.

Με πληροφορίες του Variety
 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπουργός Πολιτισμού της Ουκρανίας ζητά «μποϊκοτάζ στον Τσαϊκόφσκι» μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος

Πολιτισμός / Ο υπουργός Πολιτισμού της Ουκρανίας ζητά «μποϊκοτάζ στον Τσαϊκόφσκι» μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος

«Το μποϊκοτάζ του ρωσικού πολιτισμού είναι σημαντικό βήμα. Δεν μιλάμε για ακύρωση του Τσαϊκόφσκι, αλλά για παύση των παραστάσεων των έργων του μέχρι η Ρωσία να σταματήσει την αιματηρή εισβολή της».
NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: Αρνητική η Βρετανίδα υπ. Πολιτισμού - «Όταν αρχίσεις να δίνεις πίσω, πού τελειώνει αυτό;»

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: Αρνητική η Βρετανίδα υπ. Πολιτισμού - «Όταν αρχίσεις να δίνεις πίσω, πού τελειώνει αυτό;»

«Είναι πολύ δύσκολο να ξέρει κανείς σε ποιον να επιστρέψει αυτά τα πράγματα. Μιλάμε για πολύ αρχαία αντικείμενα υπό πολλές έννοιες και υπάρχουν ορισμένα παραδείγματα στα οποία δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι ακριβώς είναι οι ιδιοκτήτες», τόνισε
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ