O πρώην σωματοφύλακας του Elton John τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

O πρώην σωματοφύλακας του Elton John τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
2

Ο πρώην σωματοφύλακας του Elton John κατέθεσε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με τη σχετική δικογραφία, ο Jeffrey Wenninger κατηγορεί τον διάσημο τραγουδιστή για συνεχή σεξουαλική παρενόχληση σε όλη τη διάρκεια της 12ετούς συνεργασίας τους, καθώς ο ίδιος ήταν στην υπηρεσία του Elton John από το 2002 μέχρι το 2014. 

Στη μήνυση αναφέρονται τρία περιστατικά υποτιθέμενης κακοποίησης, όλα από το 2014. Σε ένα από αυτά, ο Wenninger υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής επιδόθηκε σε "ανεπιθύμητα και προσβλητικά αγγίγματα" ενώ ήταν μαζί σε ένα αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες. Ενώ το έκανε μάλιστα, ο Elton John του έλεγε ταυτόχρονα πράγματα όπως "Get your todger out" και "Say hello to Uncle Elton", υποστηρίζεται στην μήνυση. 

Σε άλλο σημείο, αναφέρεται πως κάποια στιγμή ο Elton John τον άρπαξε ξανά και του είπε: "Έχεις τόσα γκέι γονίδια μέσα σου, απλώς δεν έχουν βγει ακόμη". 

Παρόλο που στην μήνυση γίνεται αναφορά σε τρία μόνο περιστατικά, οι δικηγόροι του Wenninger υποστηρίζουν πως η παρενόχληση συνέβη "σε πολλές άλλες περιπτώσεις" κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους και πως από το 2010 κι έπειτα "άρχισε να κλιμακώνεται σε ένταση και συχνότητα". Ο Wenninger "βίωσε τον φόβο εξαιτίας της φυσικής του ομορφιάς και υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από τρομερό πόνο και ψυχική οδύνη σε σωματικό και πεισματικό επίπεδο" τονίζεται στην μηνυτήρια αναφορά. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό "Λιοντάρι που αναπαύεται" του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
...ωχ! γκρέμισμα του οικογενειάρχη;αλλά:"Ο Wenninger "βίωσε τον φόβο εξαιτίας της φυσικής του ομορφιάς"....Ok, σε λίγο θα μας πούνε πως κι ο Παναγιώταρος είναι κουκλίτσα:http://www.360nobs.com/wp-content/uploads/2016/03/360nobs-elton-john-1.jpg
<<Σε άλλο σημείο, αναφέρεται πως κάποια στιγμή ο Elton John τον άρπαξε ξανά και του είπε: "Έχεις τόσα γκέι γονίδια μέσα σου, απλώς δεν έχουν βγει ακόμη">>Και τότε του απαντά ο σωματοφύλακας..."Αφεντικό,ο Τζέημς ο Φράνκο λέει «Είμαι γκέι αλλά δεν κάνω σεξ με άντρες»...Σε παρακαλώ άσε με ήσυχο!"