Ο πρίγκιπας Αλβέρτος «έσπασε» το πρωτόκολλο και ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος «έσπασε» το πρωτόκολλο και ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
0

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό δημοσίευσε μερικές αστείες φωτογραφίες του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου, από την γιορτή των Χριστουγέννων.

Ο 62χρονος πρίγκιπας πόζαρε με ένα κατακόκκινο κοστούμι με ασορτί Crocs, ένα σκουφί Άγιου Βασίλη και γυαλιά που θυμίζουν τα κέρατα ενός τάρανδου, κρατώντας στην αγκαλιά του τα 6χρονα δίδυμα παιδιά του, πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γαβριέλλα.

Το πριγκιπικό ζεύγος φωτογραφήθηκε επίσης με την αδερφή του Αλβέρτου, πριγκίπισσα Στεφανί και τα παιδιά της.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος «έσπασε» το πρωτόκολλο και ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος «έσπασε» το πρωτόκολλο και ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Ο σκύλος της οικογένειας, φορώντας έναν φαντασμαγορικό φιόγκο, πόζαρε επίσης σε μια φωτογραφία με την 42χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν, που πρόσφατα εμφανίστηκε με ξυρισμένη την μία πλευρά του κεφαλιού της.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος «έσπασε» το πρωτόκολλο και ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Τα χαλαρά στιγμιότυπα της οικογένειας σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν την φωτογραφία που επέλεξαν πρόσφατα για την φετινή τους οικογενειακή, χριστουγεννιάτικη κάρτα, όπου οι δυο γονείς πόζαραν με επίσημα ρούχα, δίπλα από το στολισμένο δέντρο, μαζί με τα παιδιά τους. 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος «έσπασε» το πρωτόκολλο και ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό τον Μάρτιο, είπε πως τα φετινά Χριστούγεννα της οικογένειας θα είναι χαμηλών τόνων λόγω της πανδημίας. 

«Δεν έχουμε κάνει σχέδια παρά να παραμείνουμε εντός. Θα κινηθούμε με προσοχή. Θα είναι διαφορετικά Χριστούγεννα αλλά θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε όσο πιο όμορφα γίνεται για χάρη των παιδιών. Θα συναντηθούμε με άλλα μέλη της οικογένειας σε μικρό αριθμό, αλλά δεν θα γίνει καμία μεγάλη συγκέντρωση», είπε. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πώς γίνεται η γυμνότητα να προκαλεί ακόμη;» Η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ ταράζει τη Μπιενάλε με τζετ σκι, καμπάνες και ούρα

Πολιτισμός / «Πώς γίνεται η γυμνότητα να προκαλεί ακόμη;» Η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ ταράζει τη Μπιενάλε με τζετ σκι, καμπάνες και ούρα

Στο Αυστριακό Περίπτερο της Μπιενάλε της Βενετίας, η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ στήνει ένα υγρό, γυμνό και άβολο θέαμα με τζετ σκι, ανθρώπινες καμπάνες και περφόρμερ μέσα σε φιλτραρισμένα ούρα.
THE LIFO TEAM
Η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες: «Θλιβερό να μιλάμε για πολέμους και γενοκτονίες μόνο στα φεστιβάλ»

Πολιτισμός / Η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες: «Θλιβερό να μιλάμε για πολέμους και γενοκτονίες μόνο στα φεστιβάλ»

Σε συζήτηση στις Κάννες, η Κέιτ Μπλάνσετ μίλησε για την Παλαιστίνη, τους πολέμους και την ευθύνη της πολιτικής, λέγοντας ότι είναι θλιβερό να γίνονται τα φεστιβάλ οι μόνοι χώροι όπου επιτέπεται να μένουν ζωντανές αυτές οι συζητήσεις.
THE LIFO TEAM
Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Πολιτισμός / Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Με τον γενικότερο τίτλο «Δεν ταξίδεψα ποτέ στην Αυστραλία» ο σκηνοθέτης και μουσικός οργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις. Προβολές, installations, μια συναυλία και μια έκθεση φωτογραφίας, στη Στέγη, από τις 5 ως τις 7 Ιουνίου.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Στην πρεμιέρα του Fjord, η Σάρον Στόουν εμφανίστηκε με τουαλέτα Miss Sohee και θεαματική κάπα, παίζοντας στα όρια του νέου κανονισμού των Καννών για τα υπερβολικά σέξι ρούχα.
THE LIFO TEAM
Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Πολιτισμός / Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Η Christie’s πούλησε στη Νέα Υόρκη έργα αξίας 1,1 δισ. δολαρίων μέσα σε μία νύχτα, σε μια δημοπρασία που έσπασε ρεκόρ για Μπρανκούζι, Πόλοκ και Ρόθκο. Η εικόνα που έμεινε, όμως, ήταν η Νικόλ Κίντμαν μπροστά στη χρυσή «Δαναΐδα».
THE LIFO TEAM
Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM