Ο Ορλάντο Μπλουμ διόρθωσε το λάθος τατουάζ με το όνομα του παιδιού του - Η ανάρτηση στο Instagram

Ο Ορλάντο Μπλουμ διόρθωσε το λάθος τατουάζ με το όνομα του παιδιού του - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter
0

Ο Ορλάντο Μπλουμ απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα, όχι εξαιτίας κάποιας νέας ταινίας ή καινούργιου έρωτα, αλλά επειδή είχε κάνει λάθος στο τατουάζ με το όνομα του παιδιού του, στο χέρι του. 

Το λάθος πέρασε απαρατήρητο στην αρχή, επειδή ο 43χρονος ηθοποιός «χτύπησε» το τατουάζ στον κώδικα Μορς. Όταν όμως ανάρτησε φωτογραφία με το τατουάζ στο Instagram, κάποιοι από τους πιο παρατηρητικούς φανς του, τον ενημέρωσαν πως στο πήχυ του είχε γράψει ανεξίτηλα «Φριν» και όχι «Φλιν» που είναι το όνομα του γιου του. 

Για καλή τύχη του Αμερικανού, στον κώδικα Μορς η διόρθωση απαιτούσε μόνο την προσθήκη μιας μικροσκοπικής τελείας, που έσπευσε να προσθέσει στο ήδη υπάρχον τατουάζ. «Επιτέλους το έκανα σωστό! Πώς κάνεις ένα λάθος σαν κι αυτό;» αναρωτήθηκε δημοσίως στον λογαριασμό του, ανεβάζοντας φωτογραφία με το όνομα του Φλιν, σε έναν κώδικα που ελάχιστοι μπορούν να καταλάβουν. «Ευτυχώς ξέρω πώς να γράφω "Σίντι". Για πάντα αγόρι μου», είπε αναφερόμενος στον σκύλο του, αφού ο καλλιτέχνης στον οποίον απευθύνθηκε, πρόσθεσε και το όνομα του αγαπημένου κατοικίδιου του Μπλουμ που έχει πεθάνει από καιρό. 

«Συμπέρασμα: Μην εμπιστεύεσαι απόλυτα τα ευρήματα των πελατών σου στο Pinterest», έγραψε ο Balazs Bercsenyi στο Instagram, ο άνθρωπος που υπέγραψε το λάθος τατουάζ στον Μπλουμ και ανέλαβε στη συνέχεια την διόρθωσή του. «Η ζωή επέστρεψε και πάλι στα φυσιολογικά».

Ο Μπλουμ δεν είναι ο μόνος σελέμπριτι που έχει κάνει λάθος με τατουάζ του. Όταν η Αριάνα Γκράντε, είχε επιχειρήσει να γράψει έναν στίχο από την επιτυχία της "7 Rings" στα ιαπωνικά, κατέληξε να στιγματίζεται στην παλάμη με ιδεογράμματα που σήμαιναν «μικρό γκριλ με κάρβουνα».

Ο Ορλάντο Μπλουμ διόρθωσε το λάθος τατουάζ με το όνομα του παιδιού του - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter

Παρόμοια τύχη είχε και η Ριάνα, με ένα τατουάζ στα γαλλικά. "Rebelle fleur" είχε γράψει για πάντα στον λαιμό της, που το Google translate μπορεί να μεταφράζει στα αγγλικά ως «λουλούδι της επανάστασης», αλλά συντακτικά είναι εντελώς λάθος. 

Ο Ορλάντο Μπλουμ διόρθωσε το λάθος τατουάζ με το όνομα του παιδιού του - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM