Ο Ντάνι Μπόιλ ετοιμάζει καινούργιο «28 Days Later»

Ο Ντάνι Μπόιλ ετοιμάζει καινούργιο «28 Days Later» Facebook Twitter
0

Ο Ντάνι Μπόιλ αποκάλυψε πως ετοιμάζει την συνέχεια της ταινίας «28 Days Later». 

Ο γνωστός σκηνοθέτης είπε στην βρετανική εφημερίδα Independent πως ήδη ετοιμάζει μια τρίτη ταινία με τον Άλεξ Γκάρλαντ, κινηματογραφικό παραγωγό του «Ex Machina», ο οποίος είχε γράψει και την πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2002.

«Με τον Άλεξ είχαμε μια καταπληκτική ιδέα για το τρίτο μέρος. Είναι καταλλήλως καλή. Η αρχική ταινία οδήγησε σε μια κατά κάποιον τρόπο αναζωπύρωση των ταινιών ζόμπι και [η νέα ταινία] δεν αναφέρεται σε τίποτε από αυτά. Δεν είναι μπαγιάτικη. [Ο Άλεξ] έχει επικεντρωθεί στην σκηνοθεσία της δικής του δουλειά αυτή τη στιγμή, οπότε είναι σε εκκρεμότητα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», σημείωσε ο Ντάνι Μπόιλ.

Το «28 Days Later» προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2002, με πρωταγωνιστή τον Σίλιαν Μέρφι (Peaky Blinders) σον ρόλο του Τζιμ, ενός κούριερ που ξυπνά 28 ημέρες μετά από μια εισβολή ζόμπι που κατέστρεψε τον πλανήτη. Την ταινία ακολούθησε πέντε χρόνια αργότερα το σίκουελ «28 Weeks Later», σε σκηνοθεσία Juan Carlos Fresnadillo.

Ο Ντάνι Μπόιλ αποκάλυψε επίσης πως θα επέλεγε τον Ρόμπερτ Πάτινσον για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, αν ήταν στο χέρι του. Ο ίδιος επρόκειτο να αναλάβει την σκηνοθεσία του «Bond 25» αλλά τελικά η συνεργασία δεν ευδοκίμησε λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ CRITICS CHOICE AWARDS

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Βραβεύτηκε στα Critics Choice Awards - Το πρώτο δημόσιο «σ' αγαπώ» στην Κάιλι Τζένερ

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, έκανε μια σπάνια και τρυφερή αναφορά στη σύντροφό του
THE LIFO TEAM
Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ