Ο νέος Παρκ Τσαν-Γουκ, η μεταμόρφωση του Ντάνιελ Ράντκλιφ και το τηλεοπτικό χτύπημα του Σταλόνε

Ο νέος Παρκ Τσαν-Γουκ, η μεταμόρφωση του Ντάνιελ Ράντκλιφ και το τηλεοπτικό χτύπημα του Σταλόνε Facebook Twitter
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα πρωταγωνιστήσει στο γκανγκστερικό δράμα του Paramount+ με τίτλο «The Tulsa King».
0

— Στη λέξη «καλλιγραφία» στο λεξικό θα πρέπει να βάλουν ένα καρέ από κάποια ταινία των Πάουελ και Πρεσμπέργκερ.

Yπεύθυνοι για σπουδαία κοινή φιλμογραφία που κινδυνεύει να ξεχαστεί από το σύγχρονο κοινό –Red Shoes, Black Narcissus, The Life and Death of Colonel Blimp, μεταξύ άλλων– οι Βρετανοί δημιουργοί θα αποκτήσουν σύντομα το ντοκιμαντέρ που τους αναλογεί, την αφήγηση του οποίου θα αναλάβει ένας από τους θεματοφύλακες της κινηματογραφικής κληρονομίας μας: ο Μάρτιν Σκορσέζε.

— Με το Handmaiden πέτυχε μετά από καιρό να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε φεστιβάλ, κοινό και κριτικούς. Η νέα ταινία του Παρκ Τσαν-Γουκ, δημιουργού του Oldboy, φαίνεται να έχει όλα τα φόντα για να κάνει το ίδιο. Το Decision to Leave προβάλλεται στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ των Καννών και απέκτησε το πρώτο του τρέιλερ. Το concept θέλει έναν ντετέκτιβ να αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τον θάνατο ενός άντρα και να ερωτεύεται την χήρα του. 

— Στο Weird: Τhe Al Yankovic Story ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μεταμορφώνεται στον γνωστό κωμικό καλλιτέχνη σε μια ανορθόδοξη βιογραφία που συνέδραμε κι ο ίδιος. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε. Αν περιμένατε, όμως, εικόνα της Έβαν-Ρέιτσελ Γουντ, που υποδύεται τη Μαντόνα στο έργο, θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα, καθώς προς το παρόν βλέπουμε μόνο την πλάτη της. 

— Πήρε ένα μεγάλο διάλειμμα από το 2014, μα τώρα θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, ο οποίος ετοιμάζει ήδη την επόμενη ταινία του με τίτλο Shrouds. Ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την ταινία πέρα από το ότι τρόμαξε τόσο το Netflix που αποσύρθηκε από την χρηματοδότησή της. Στο μεταξύ το Crimes of the Future, που προβάλλεται στις Κάννες σε δύο εβδομάδες, έχει νέο, ακατάλληλο τρέιλερ.

— Ακόμα ένας σταρ που κάποτε ήταν συνδεδεμένος αποκλειστικά με τη μεγάλη οθόνη, κάνει τη μετάβαση στη μικρή για τις ανάγκες μια σειράς. Ο λόγος για τον Σιλβέστερ Σταλόνε που θα πρωταγωνιστήσει στο γκανγκστερικό δράμα του Paramount+ με τίτλο «The Tulsa King». Στην ταινία ο Σταλόνε υποδύεται έναν capo της ιταλικής μαφίας που αποφυλακίζεται μετά από χρόνια και αποστέλλεται από το μεγάλο αφεντικό για να αναλάβει το παράρτημα της Τάλσα. Έχουμε ήδη την πρώτη φωτογραφία από τη σειρά, η προβολή της οποίας αναμένεται το φθινόπωρο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Banksy Βηθλεέμ Ξενοδοχείο

Πολιτισμός / Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα
THE LIFO TEAM
Merriam-Webster: Το αμερικάνικο λεξικό βρήκε τη λέξη της χρονιάς και σχετίζεται με την τεχνητή νοημοσύνη

Πολιτισμός / Merriam-Webster: Το αμερικάνικο λεξικό βρήκε τη λέξη της χρονιάς και σχετίζεται με την τεχνητή νοημοσύνη

Η λέξη χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τον 18ο αιώνα με τη σημασία της μαλακής λάσπης, όμως με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε ώστε να περιγράφει γενικότερα κάτι χαμηλής αξίας
THE LIFO TEAM