Η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ, το μήνυμα της Κρίστεν Στιούαρτ στον Πούτιν και το biopic της Μαντόνα

Η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ, το μήνυμα της Κρίστεν Στιούαρτ στον Πούτιν και το biopic της Μαντόνα Facebook Twitter
To τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ με τίτλο «Bullet Train» κυκλοφόρησε και υπόσχεται εξωφρενική δράση, θεαματικές κασκάντες και μπόλικο χαβαλέ.
0

Στον δρόμο προς την οσκαρική απονομή της 27ης Μαρτίου οι ενώσεις των τεχνικών δίνουν τα βραβεία τους, ξεκαθαρίζοντας τα φαβορί στις σχετικές κατηγορίες. Έτσι η Ένωση Μοντέρ έδωσε εκείνο του καλύτερου μοντάζ σε δράμα στο King Richard και του καλύτερου μοντάζ σε κωμωδία στο tick, tick...BOOM!, ενώ η Ένωση Σκηνογράφων προκρίνει το Nightmare Alley στην κατηγορία της σκηνογραφίας για ταινία εποχής, το Dune στην κατηγορία της επιστημονικής φαντασίας και το No Time to Die στην κατηγορία της σύγχρονης ταινίας.

— Βραβείων συνέχεια με τα Independent Spirit Awards, τα βραβεία που δίνονται κάθε χρόνο στον ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο. Μεγάλος νικητής φέτος ήταν το Lost Daughter της Μάγκι Τζίλενχαλ που πήρε το βραβείο καλύτερης ταινίας. Στην απονομή υπήρξαν πυρωμένες αντιδράσεις για τα γεγονότα στην Ουκρανία από παρουσιαστές, νικητές και καλεσμένους, με το στιγμιότυπο που η Κρίστεν Στιούαρτ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στον Πούτιν να γίνεται viral.

— Το δραματικά καθυστερημένο σίκουελ του Σκαθαροζούμη, για το οποίο ακούμε εδώ και χρόνια, φαίνεται να παίρνει τον δρόμο του, καθώς οι φήμες θέλουν την Plan B, την εταιρεία του Μπραντ Πιτ, να έχει ανάψει το πράσινο φως για την παραγωγή του. Άγνωστο παραμένει αν θα επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Τιμ Μπάρτον, σίγουρα, όμως, θα επιστρέψει ο Μάικλ Κίτον στον ομώνυμο ρόλο, αλλιώς τι νόημα θα είχε;

— To τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ με τίτλο Bullet Train κυκλοφόρησε και υπόσχεται εξωφρενική δράση, θεαματικές κασκάντες και μπόλικο χαβαλέ. Βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιαπωνέζου συγγραφέα Κοτάρο Ισάκα, με τη σκηνοθεσία να φέρει την υπογραφή του Ντέιβιντ Λιτς (Atomic Blonde). H ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Ιουλίου.

— Το φλερτ των αμερικανικών στούντιο με τη Νότιο Κορέα συνεχίζεται, αυτήν τη φορά με μια (κατά τα φαινόμενα) ανατριχιαστική ιστορία φαντασμάτων σε παραγωγή Σαμ Ράιμι με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Ο του Killing Eve. Στο Umma μια γυναίκα που ζει με την κόρη της στις ΗΠΑ, βλέπει άσχημες μνήμες του παρελθόντος να ξυπνούν, όταν δέχεται τα λείψανα της μητέρας της από την πατρίδα της, τη Νότιο Κορέα.

— Eίδαμε πρόσφατα την πρώτη φωτογραφία της Έβαν-Ρέιτσελ Γουντ στον ρόλο της Μαντόνα για τις ανάγκες του Weird:The Al Yankovic Story, στα σκαριά, όμως, βρίσκεται κι ένα biopic της τραγουδίστριας που πρόκειται να σκηνοθετήσει η ίδια. Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται εξαντλητικές οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανάμεσα στις βασικές υποψήφιες βρίσκονται οι Φλόρενς Πιού (Midsommar, Black Widow), η Σκάι Φερέρα και η Αλέξα Ντέμι – η Μάντι του Euphoria.

— Oι φαν του Fleabag έχουμε έναν λόγο να ανανεώσουμε τη συνδρομή μας στο Amazon Prime, καθώς η δημιουργός και πρωταγωνίστρια Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ συμφώνησε με την πλατφόρμα για να ξεκινήσει την παραγωγή της νέας της σειράς μέσα στο 2022. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενό της πρωτότυπης αυτής σειράς δεν έχουν διαρρεύσει. Αναμένουμε.


 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Από τον Φρανκεστάιν στον Πούτιν – Έτος «τεράτων» στη μεγάλη οθόνη

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Από τον Φρανκεστάιν στον Πούτιν – Έτος «τεράτων» στη μεγάλη οθόνη

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο «Φρανκενστάιν» στο Φεστιβάλ Βενετίας - Δικτάτορες, πόλεμος, πυρηνικές απειλές και φανταστικά τέρατα κυριαρχούν στο φετινό πρόγραμμα
LIFO NEWSROOM
Βραβείο Πολάρι: Ακυρώθηκε η απονομή που τιμά τη ΛΟΑΤΚΙ+ λογοτεχνία μετά τις αντιδράσεις - Ο λόγος

Πολιτισμός / Βραβείο Πολάρι: Ακυρώθηκε η απονομή που τιμά τη ΛΟΑΤΚΙ+ λογοτεχνία στη Βρετανία μετά τις αντιδράσεις - Ο λόγος

Στα φετινά βραβεία είχε συμπεριληφθεί συγγραφέας που έχει αυτοχαρακτηριστεί ως «τερφ» και στηρίζει την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ - Τι απαντούν οι διοργανωτές
LIFO NEWSROOM
Η «οικία Κοκοβίκου» μετατρέπεται σε χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου

Πολιτισμός / Η «οικία Κοκοβίκου» μετατρέπεται σε χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου

Πρόκειται για το σπίτι του Αντωνάκη και της Ελενίτσας στην ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» - Tο κτήριο, σε ερειπιώδη κατάσταση σήμερα, έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο με τον περιβάλλοντα χώρο του, διότι αποτελεί εξαιρετικό δείγμα Αθηναϊκού σπιτιού
LIFO NEWSROOM
Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ