Ο Μόργκαν Φρίμαν δεν πέθανε, ξεκαθαρίζει ο Ρομπ Σνάιντερ μετά τα hoax δημοσιεύματα για το θάνατό του

Ο Μόργκαν Φρίμαν δεν πέθανε, ξεκαθαρίζει ο Ρομπ Σνάιντερ μετά τα hoax δημοσιεύματα για το θάνατό του Facebook Twitter
0

Σε αντίθεση με αυτό που μετέδωσαν πολλά online δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες, ο Μόργκαν Φρίμαν δεν έχει πεθάνει και το επιβεβαιώνει και ο ηθοποιός και φίλος του, Ρομπ Σνάιντερ. 

Η είδηση του θανάτου του 80χρονου Φρίμαν αποδείχθηκε ένα ακόμη hoax που έκανε το γύρο του ίντερνετ, καθώς πολλά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ο ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στο Μισισίπι. Τα σχετικά δημοσιεύματα άρχισαν αναπαράγονται ευρέως από την περασμένη εβδομάδα, αν και εμφανίστηκαν πρώτη φορά στις αρχές Οκτωβρίου.

Ωστόσο ο κωμικός ηθοποιός και φίλος του, Ρομπ Σνάιντερ, αποφάσισε να διαψεύσει και δημοσίως την ανυπόστατη είδηση μέσω μηνύματος στον λογαριασμό του στο Twitter, καλώντας τον κόσμο να ηρεμήσει. «Μόλις άκουσα πως ο Μόργκαν Φρίμαν είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!! Λυπάμαι! Ο καλός μου φίλος με πήρε τηλέφωνο και ήταν στη θέση του!!!», έγραψε στο μήνυμά του ο 53χρονος ηθοποιός. Στη συνέχεια δημοσίευσε και δεύτερο μήνυμα. «Συγγνώμη, ΜΟΡΓΚΑΝ! Σ' ΑΓΑΠΩ!! Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με!», σχολίασε. 

Πολλοί ήταν οι θαυμαστές του Μόργκαν Φρίμαν που στενοχωρήθηκαν και απόρησαν ταυτόχρονα με την είδηση του θανάτου του. Τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα έγραφαν χαρακτηριστικά: «Ο Μόργκαν Φρίμαν πέθανε στο σπίτι του στο Τσάρλεστον του Μισισίπι νωρίς σήμερα το πρωί, σύμφωνα με εκπρόσωπό του. Διεξάγεται έρευνα, ωστόσο ο ιατροδικαστής είπε πως ο θάνατός του πιθανώς οφείλεται σε "παθολογικά αίτια"». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM