Ο Kanye West τα βάζει με τον Beck

 

Έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των βραβείων. Μπορεί φέτος ο  Kanye West τα βρήκε με την Taylor Swift που επίσης είχε διακόψει κατά την διάρκεια του νικητήριου λόγου της, το 2009 στα MTV VMAs , τα έβαλε όμως αυτή τη φορά με τον Beck για τον ίδιο λόγο στα Grammys.

 

Ο Kanye West τα βάζει με τον Beck

 

Θεώρησε ότι το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς έπρεπε να πάει στην Beyonce και γι’ αυτό ανέβηκε στην σκηνή με σκοπό να διακόψει την ομιλία του.

  

 

 

 

Ευτυχώς συγκρατήθηκε και δεν είπε τίποτα αλλά έκανε δηλώσεις μετά την τελετή:

 

 «Ο Beck πρέπει να μάθει να σέβεται τους καλλιτέχνες και θα έπρεπε να δώσει το βραβείο στην Beyonce. Σε αυτό το σημείο έχουμε κουραστεί με αυτό που συμβαίνει, να υποβαθμίζεται και να μην γίνεται σεβαστή η τέχνη και να τρώει ο κόσμος χαστούκια όταν έχει δώσει τόσο μνημειώδη έργα στην μουσική. Απλά δείχνεις ασέβεια προς την έμπνευση».

 

 

Και συνεχίζει:

 

«Δεν παίζουμε πια μαζί τους. Και πλέον έχω την γυναίκα μου, την κόρη μου και την δικιά μου σειρά ρούχων, έτσι δεν πρόκειται να κάνω κάτι που θα έβαζε την κόρη μου σε κίνδυνο, αλλά είμαι εδώ για να αγωνιστώ για την δημιουργικότητα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν είπα τίποτα απόψε αλλά όλοι ξέρετε τι σημαίνει το «ανέβηκες πάνω στην σκηνή».