Σε μια ραδιοφωνική εκπομπή αφού συζήτησε διάφορα θέματα, ο Kanye West αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συμπεριφορά του κατά την διάρκεια των Grammys.

 

Συγκεκριμένα είπε ότι ανέβηκε στην σκηνή επειδή του είπαν να το κάνει «οι φωνές στο κεφάλι του» αλλά δεν έπιασε το μικρόφωνο για να μιλήσει επειδή δεν ήθελε να φάει χρόνο από την ομιλία του Beck.

 

«Ο Beck είναι από τα καλύτερα άτομα και ένας από τους πιο σεβαστούς μουσικούς στο παιχνίδι. Δεν θα ήθελα ποτέ σαν συνάδελφος μουσικός να του φερθώ με ασέβεια με κανένα τρόπο».

 

Είπε ότι απλά δεν διατύπωσε καλά τα σχόλια του και πρόσθεσε: «Είναι βέβαιο ότι ο Beck είναι από τους πιο αξιοσέβαστους καλλιτέχνες και σέβεται την αληθινή τέχνη».

 

 

Σχολίασε και το γεγονός ότι τα βρήκε με την Taylor Swift με την οποία θα συνεργαστεί σε μια νέα σειρά αθλητικών παπουτσιών για την Adidas. «Η Taylor Swift με πλησίασε αμέσως μετά και μου είπε ότι έπρεπε να ανέβω πάνω στην σκηνή. Αυτή είναι η ειρωνεία της ζωής μου».

 

Τέλος είπε για τον εαυτό του ότι προσφέρει τρανταχτές αλήθειες σε αυτές τις στιγμές ειλικρίνειας. «Όλοι αισθάνονται καλά ή όλοι γίνονται διάσημοι ή όλοι πουλάνε περισσότερα άλμπουμ μετά από αυτό το γεγονός και μετά ο Kanye συνεχίζει να φέρεται με τον χειρότερο τρόπο».

 

Ο Beck πάλι από την άλλη δεν ενοχλήθηκε που ανέβηκε να τον διακόψει μάλιστα φάνηκε να το ευχαριστήθηκε κιόλας. Πρόσθεσε ότι θα ήθελε να του κάνει παρέα πάνω στην σκηνή.

 

«Ήμουν τόσο χαρούμενος που ήρθε πάνω. Το αξίζει να είναι στην σκηνή όσο ο καθένας. Έχει κυκλοφορήσει ένα σωρό καταπληκτικά άλμπουμ τα τελευταία χρόνια, έτσι δεν είναι;»  

 

Επίσης δήλωσε ότι και αυτός θεωρούσε ότι το βραβείο έπρεπε να πάει στην Beyonce. Και όσον αφορά αυτά περί σεβασμού προς την τέχνη, απάντησε πολύ διπλωματικά:

 

«Δεν μπορείς να τους ευχαριστείς όλους... Τον αγαπώ ακόμη και πιστεύω ότι είναι ιδιοφυΐα. Φιλοδοξώ να κάνω ότι κι αυτός».