Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα: «Ξέρω πως σε πλήγωσα»

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα: «Ξέρω πως σε πλήγωσα» Facebook Twitter
0

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη από την Κιμ Καρντάσιαν, επειδή μοιράστηκε δημοσίως προσωπικές λεπτομέρειες για την οικογένειά τους. 

Ο 43χρονος ράπερ κοινοποίησε την «απολογία» του στο Twitter, γράφοντας, «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την σύζυγό μου, Κιμ, επειδή αποκάλυψα δημοσίως κάτι που ήταν προσωπικό ζήτημα». «Δεν την κάλυψα όπως έχει καλύψει εκείνη εμένα. Στην Κιμ θέλω να πω πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα», πρόσθεσε. 


Η δήλωση του καλλιτέχνη έρχεται μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη εκ μέρους του προσωπικών γεγονότων για την οικογένειά τους, στη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσής του, την οποία ακολούθησαν για ημέρες ανησυχητικές αναρτήσεις στο Twitter του. 

Πηγή ανέφερε στο περιοδικό People πως η 39χρονη Κιμ ήταν «έξαλλη» με τον σύζυγό της επειδή αποκάλυψε πως σκέφτονταν να κάνουν έκτρωση όταν διαπίστωσε πως ήταν έγκυος στην κόρη τους, Νορθ, το 2012. «Η Κιμ σοκαρίστηκε που ο Κάνιε μίλησε για τη Νορθ στην συγκέντρωση. Είναι έξαλλη που μοιράστηκε κάτι τόσο προσωπικό», σχολίασε η πηγή. 

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα: «Ξέρω πως σε πλήγωσα» Facebook Twitter

Λίγο μετά την συγκέντρωση, ο Κάνιε δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, που αργότερα διαγράφηκαν, στα οποία μιλούσε για τον εαυτό του και την οικογένειά του. Τη Δευτέρα, ανήρτησε ισχυρισμούς πως η Κιμ και η μητέρα της, Κρις Τζένερ, προσπάθησαν «να τον στείλουν σε ψυχιατρείο» ενώ την Τρίτη, υποστήριξε πως είχε σκεφτεί να πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του. 

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα: «Ξέρω πως σε πλήγωσα» Facebook Twitter

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά- τις κόρες τους Νόρθ και Σικάγο, 2 και 2,5 ετών αντίστοιχα, και τους γιους τους Σεντ και Ψαλμ, 4,5 ετών και 14 μηνών. 

Η Κιμ Καρντάσιαν εξέδωσε ανακοίνωση για την ψυχική υγεία του Κάνιε Γουέστ, ζητώντας στους φανς να δείξουν «συμπόνοια» σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. 

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή. Όποιος έχει κάτι τέτοιο ή κάποιον αγαπημένο στη ζωή του με αυτό, ξέρει πόσο περίπλοκο και οδυνηρό είναι να το κατανοήσεις. Ποτέ δεν έχω μιλήσει δημοσίως σχετικά με το πώς όλο αυτό μας έχει επηρεάσει στο σπίτι επειδή ήθελα να προστατεύσω τα παιδιά μου και το δικαίωμα του Κάνιε στην ιδιωτικότητα όταν πρόκειται για την υγεία του. Ωστόσο σήμερα, νιώθω πως θα πρέπει να το σχολιάσω επειδή λόγω του στίγματος και των παρανοήσεων για την ψυχική υγεία», ανέφερε την περασμένη Τρίτη. 

Όπως εξήγησε, ο σύζυγός της είναι ένα «πανέξυπνο αλλά περίπλοκο άτομο», σημειώνοντας πόσο έχει επηρεαστεί από τον θάνατο της μητέρας του και την διάγνωσή του. 

«Το να ζεις με διπολική διαταραχή δεν μειώνει ούτε ακυρώνει τα όνειρα και τις δημιουργικές ιδέες του, όσο μεγάλα ή ακατόρθωτα κι αν φαντάζουν σε κάποιους. Αυτό είναι μέρος της ευφυΐας του και όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι, πολλά όνειρά του έγιναν πραγματικότητα. Ως κοινωνία πρέπει να αποδεχθούμε το θέμα της ψυχικής υγείας στο σύνολο, ωστόσο πρέπει να δείχνουμε και κατανόηση σε ανθρώπους που ζουν με αυτό όταν το χρειάζονται περισσότερο», σημείωσε η 39χρονη σταρ. 

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα: «Ξέρω πως σε πλήγωσα» Facebook Twitter
Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα: «Ξέρω πως σε πλήγωσα» Facebook Twitter

Πηγή επιβεβαίωσε στο People πως η Κιμ με τον Κάνιε συζητούν εδώ και καιρό περί χωρισμού, πολύ πριν τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του ράπερ, και πως «το διαζύγιο έχει δρομολογηθεί εδώ και εβδομάδες». 

«Υπήρξαν πολλές συζητήσεις, τόσο τις τελευταίες ημέρες αλλά και τις προηγούμενες εβδομάδες, για να διασφαλιστεί πως και οι δυο πλευρές έχουν καταλάβει ότι ο γάμος τελείωσε», σχολίασε άτομο του περιβάλλοντός τους, επιβεβαιώνοντας επίσης πως «το διαζύγιο ετοιμάζεται εδώ και καιρό» και ήδη ρυθμίζουν τα περί επιμέλειας των παιδιών τους.  

«Ωστόσο τώρα ο Κάνιε πήρε πολύ διαφορετικό δρόμο, τόσο σχετικά με την υποψηφιότητά του για την προεδρία αλλά και για τον τρόπο που έχει επιλέξει να εκφράζεται και τι ακριβώς λέει. Έγιναν πολλές προσπάθειες να του μιλήσουν αλλά μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα», πρόσθεσε η πηγή. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM
«La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Πολιτισμός / «La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Ο πίνακας «La Magie Noire» του Ρενέ Μαγκρίτ, που παρέμεινε σε ιδιωτική συλλογή για 90 χρόνια, βγαίνει σε δημοπρασία στη Sotheby’s - Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το έργο και τη γυναίκα που έσωσε 163 παιδιά από τους ναζί
LIFO NEWSROOM
Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Σκαλισμένος βαθιά μέσα στον βράχο, ο τάφος του Αμενχοτέπ Γ΄ δεσπόζει ξανά μετά από 20 χρόνια, στη δυτική όχθη του Νείλου - Τα πρώτα πλάνα από το εσωτερικό του
LIFO NEWSROOM