Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα: «Ξέρω πως σε πλήγωσα»

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα: «Ξέρω πως σε πλήγωσα» Facebook Twitter
0

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη από την Κιμ Καρντάσιαν, επειδή μοιράστηκε δημοσίως προσωπικές λεπτομέρειες για την οικογένειά τους. 

Ο 43χρονος ράπερ κοινοποίησε την «απολογία» του στο Twitter, γράφοντας, «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την σύζυγό μου, Κιμ, επειδή αποκάλυψα δημοσίως κάτι που ήταν προσωπικό ζήτημα». «Δεν την κάλυψα όπως έχει καλύψει εκείνη εμένα. Στην Κιμ θέλω να πω πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα», πρόσθεσε. 


Η δήλωση του καλλιτέχνη έρχεται μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη εκ μέρους του προσωπικών γεγονότων για την οικογένειά τους, στη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσής του, την οποία ακολούθησαν για ημέρες ανησυχητικές αναρτήσεις στο Twitter του. 

Πηγή ανέφερε στο περιοδικό People πως η 39χρονη Κιμ ήταν «έξαλλη» με τον σύζυγό της επειδή αποκάλυψε πως σκέφτονταν να κάνουν έκτρωση όταν διαπίστωσε πως ήταν έγκυος στην κόρη τους, Νορθ, το 2012. «Η Κιμ σοκαρίστηκε που ο Κάνιε μίλησε για τη Νορθ στην συγκέντρωση. Είναι έξαλλη που μοιράστηκε κάτι τόσο προσωπικό», σχολίασε η πηγή. 

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα: «Ξέρω πως σε πλήγωσα» Facebook Twitter

Λίγο μετά την συγκέντρωση, ο Κάνιε δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, που αργότερα διαγράφηκαν, στα οποία μιλούσε για τον εαυτό του και την οικογένειά του. Τη Δευτέρα, ανήρτησε ισχυρισμούς πως η Κιμ και η μητέρα της, Κρις Τζένερ, προσπάθησαν «να τον στείλουν σε ψυχιατρείο» ενώ την Τρίτη, υποστήριξε πως είχε σκεφτεί να πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του. 

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα: «Ξέρω πως σε πλήγωσα» Facebook Twitter

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά- τις κόρες τους Νόρθ και Σικάγο, 2 και 2,5 ετών αντίστοιχα, και τους γιους τους Σεντ και Ψαλμ, 4,5 ετών και 14 μηνών. 

Η Κιμ Καρντάσιαν εξέδωσε ανακοίνωση για την ψυχική υγεία του Κάνιε Γουέστ, ζητώντας στους φανς να δείξουν «συμπόνοια» σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. 

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή. Όποιος έχει κάτι τέτοιο ή κάποιον αγαπημένο στη ζωή του με αυτό, ξέρει πόσο περίπλοκο και οδυνηρό είναι να το κατανοήσεις. Ποτέ δεν έχω μιλήσει δημοσίως σχετικά με το πώς όλο αυτό μας έχει επηρεάσει στο σπίτι επειδή ήθελα να προστατεύσω τα παιδιά μου και το δικαίωμα του Κάνιε στην ιδιωτικότητα όταν πρόκειται για την υγεία του. Ωστόσο σήμερα, νιώθω πως θα πρέπει να το σχολιάσω επειδή λόγω του στίγματος και των παρανοήσεων για την ψυχική υγεία», ανέφερε την περασμένη Τρίτη. 

Όπως εξήγησε, ο σύζυγός της είναι ένα «πανέξυπνο αλλά περίπλοκο άτομο», σημειώνοντας πόσο έχει επηρεαστεί από τον θάνατο της μητέρας του και την διάγνωσή του. 

«Το να ζεις με διπολική διαταραχή δεν μειώνει ούτε ακυρώνει τα όνειρα και τις δημιουργικές ιδέες του, όσο μεγάλα ή ακατόρθωτα κι αν φαντάζουν σε κάποιους. Αυτό είναι μέρος της ευφυΐας του και όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι, πολλά όνειρά του έγιναν πραγματικότητα. Ως κοινωνία πρέπει να αποδεχθούμε το θέμα της ψυχικής υγείας στο σύνολο, ωστόσο πρέπει να δείχνουμε και κατανόηση σε ανθρώπους που ζουν με αυτό όταν το χρειάζονται περισσότερο», σημείωσε η 39χρονη σταρ. 

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα: «Ξέρω πως σε πλήγωσα» Facebook Twitter
Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη στην Κιμ Καρντάσιαν για το ξέσπασμα: «Ξέρω πως σε πλήγωσα» Facebook Twitter

Πηγή επιβεβαίωσε στο People πως η Κιμ με τον Κάνιε συζητούν εδώ και καιρό περί χωρισμού, πολύ πριν τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του ράπερ, και πως «το διαζύγιο έχει δρομολογηθεί εδώ και εβδομάδες». 

«Υπήρξαν πολλές συζητήσεις, τόσο τις τελευταίες ημέρες αλλά και τις προηγούμενες εβδομάδες, για να διασφαλιστεί πως και οι δυο πλευρές έχουν καταλάβει ότι ο γάμος τελείωσε», σχολίασε άτομο του περιβάλλοντός τους, επιβεβαιώνοντας επίσης πως «το διαζύγιο ετοιμάζεται εδώ και καιρό» και ήδη ρυθμίζουν τα περί επιμέλειας των παιδιών τους.  

«Ωστόσο τώρα ο Κάνιε πήρε πολύ διαφορετικό δρόμο, τόσο σχετικά με την υποψηφιότητά του για την προεδρία αλλά και για τον τρόπο που έχει επιλέξει να εκφράζεται και τι ακριβώς λέει. Έγιναν πολλές προσπάθειες να του μιλήσουν αλλά μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα», πρόσθεσε η πηγή. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ