Με τη μεγάλη επιτυχία του «Ye», ο Κάνιε Γουέστ έχει πλέον με τους Beatles και Eminem τον ίδιο αριθμό δίσκων (συγκεκριμένα οκτώ), που έγιναν No 1 και έφθασαν στην κορυφή των αμερικανικών charts.

 

Το άλμπουμ «Ye» που κυκλοφόρησε την 1η Ιουνίου πρωτοεμφανίστηκε στο Νο 1 του αμερικανικού Billboard 200 και έγινε έτσι το όγδοό του στη σειρά που κατακτά την κορυφή. Μόνο οι Beatles και ο Eminem είχαν καταφέρει το ίδιο.

 

Έως την Πέμπτη, το «Ye» είχε πουλήσει 208.000 αντίτυπα -συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών πωλήσεων και του streaming- σύμφωνα με τη Nielsen Music.

 


Έπειτα από έναν χρόνο σιγής, ο Κάνιε Γουέστ επανήλθε στο προσκήνιο και απασχόλησε την ειδησεογραφία τον Απρίλιο όταν έγινε ένας από τους ελάχιστους διάσημους Αφροαμερικανούς που υποστήριξαν δημόσια τον ρεπουμπλικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

 

Όλα τα άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ, εκτός από το πρώτο «The College Dropout» το 2004, ήταν στην κορυφή των charts, όπως και το «Watch The Throne», που αποτελεί προϊόν συνεργασίας του με τον Jay-Z το 2011.

 

Την Παρασκευή στις 8 του μηνός κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ με 7 τραγούδια και τίτλο «Kids See Ghosts». Το άλμπουμ έγινε σε συνεργασία με τον Kid Cudi.

 


Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ